Erik Hulzebosch heeft Week van Zorg en Welzijn geopend

10-03-2014

Erik Hulzebosch heeft maandagmorgen 10 maart de Week van Zorg en Welzijn geopend in Oost-Nederland bij Sutfene steunpunt ‘De Veldhoek’ in Harfsen.


Nadat Erik samen met een bewoner ballonnen op had gelaten, sneed hij taart aan en beantwoordde hij vragen van bewoners. Zo antwoordde hij op de vraag wat hij heeft met zorg en welzijn, dat hij een band heeft met de zorg omdat zijn vrouw in de zorg heeft gewerkt en vaak met mooie verhalen thuis kwam. Daarnaast zegt hij: "Er altijd voor anderen zijn. Dat vind ik mooi. Deze week moet iedereen stilstaan bij de waarde van zorg. En hoe goed geregeld het in Nederland is. Prachtig."

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn kunnen buurtbewoners, studenten, schoolklassen, familieleden, werkzoekenden en alle andere geïnteresseerden in het hart van zorg en welzijn kijken. En met eigen ogen zien wat er voor een fantastisch werk wordt gedaan. Op www.zorgselect.nl/weekvanzorgenwelzijn staan alle deelnemende locaties en openingstijden uit Overijssel, Noord- en Oost-Gelderland.  In de app ‘Zo werkt zorg’ voor IOS of Android zijn alle geopende locaties in heel Nederland te bekijken.