Rapper Brace zet zich in voor zorg en welzijn

11-03-2014

Deze week is het de Nationale Week van Zorg en Welzijn, met zaterdag als afsluiter de grote landelijke Open Dag. Tijdens deze week zetten zorg- en welzijnsinstellingen hun deuren open voor het publiek. Iedereen die geïnteresseerd is kan een kijkje komen nemen. Meerdere BN-ers zetten zich in voor deze Week: afgelopen maandag heeft Erik Hulzebosch de Week in Oost-Nederland geopend en zaterdag brengt rapper Brace een bezoek aan Tactus Verslavingszorg in Zutphen.


Brace geeft op zaterdag 15 maart tussen 11.00 en 12.00 uur een optreden bij Tactus Verslavingszorg aan de Piet Heinstraat in Zutphen. Brace: “Het is waanzinnig om te zien hoe in zorg en welzijn met mensen wordt omgegaan. Hier zou heel Nederland een voorbeeld aan moeten nemen. Zorgen voor elkaar, ja toch!?” Het optreden is voor iedereen die een bezoek brengt aan de locatie van Tactus.


Maak kennis met zorg en welzijn
Wil je wel eens binnen kijken bij het verzorgingshuis of de zorgboerderij bij jou in de buurt? Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste technische snufjes in een groot ziekenhuis? Of vraag je je af of het leuk is om aan de slag te gaan in de zorg- of welzijnssector? Tijdens de Nationale Week van Zorg en Welzijn kun je het allemaal zien, horen en ervaren. Duizenden zorg- en welzijnorganisaties in het hele land openen die week hun deuren. Omdat ze trots zijn op het werk dat ze doen, dus kom kijken in het hart van zorg en welzijn en neem je familie en vrienden mee. Op www.zorgselect.nl/weekvanzorgenwelzijn staan alle deelnemende locaties en openingstijden. Download ook de app ‘Zo Werkt Zorg’ zodat je overal kunt kijken waar je langs kunt gaan.