Veel animo voor Week van de Mobiliteit

16-04-2015

De roep om wendbaarheid van professionals en intersectorale mobiliteit wordt steeds groter. Daarom organiseert WGV Zorg en Welzijn – na de Dag van de Mobiliteit in 2013 en 2014 - in 2015 de Week van de Mobiliteit in Twente en de Achterhoek. Op 23 en 25 juni openen organisaties uit verschillende sectoren voor één dag hun deuren voor elkaars werknemers. Inmiddels hebben 31 organisaties zich aangemeld, waarmee de week zeker door zal gaan. De komende maanden worden de benodigde voorbereidingen getroffen.


Tijdens de Week van de Mobiliteit krijgen medewerkers de mogelijkheid om bij een andere organisatie mee te lopen, mee te kijken en te gaan werken in een andere werkomgeving, in een andere functie. Hierdoor komt men verrijkt terug in de eigen werksituatie, of heeft men juist ideeën opgedaan over nieuwe samenwerkingsmogelijkheden en wordt het onderwerp mobiliteit tastbaar. Onder de deelnemers bevinden zich o.a. diverse gemeenten, enkele vestigingen van de Rabobank en het Waterschap, Randstad en verschillende zorg- en welzijnsinstellingen.


Meer informatie
Heeft u nog vragen, of wilt u meer informatie? Kijk op wgvzorgenwelzijn.nl/weekvandemobiliteit of neem contact op met Ans Huisman of Femke Rhebergen, adviseurs bij WGV Zorg en Welzijn, via tel: 088 255 66 50 of [email protected].