Afdelingssecretaresse, Wilp
Zozijn

Ben jij een echte aanpakker, kan je zelfstandig werken en heb je affiniteit met vastgoed? Dan zij wij op zoek naar jou:

afdelingssecretaresse, met als aandachtsgebied Vastgoed (32 uur / 89%)

Wat ga je doen:
Als afdelingssecretaresse heb je een divers takenpakket, zoals het beheren van agenda's, notuleren, administratieve ondersteuning, archivering, afhandelen van mails en ondersteunende projectwerkzaamheden. Daarnaast ben je uiteraard een belangrijke ondersteuning voor het secretariaat in zijn algemeenheid maar ook voor de overige collega's binnen de dienst Vastgoed en Bedrijfsdiensten.

Dit zijn wij
Het secretariaat valt onder de dienst Vastgoed en Bedrijfsdiensten (VGB), die verder bestaat uit de onderdelen Management VGB, Vastgoed, Onderhoud & Techniek, Facilitair, Inkoop en ICT. Het secretariaat biedt primair ondersteuning aan de directeur VGB maar biedt ook vaste ondersteuning aan de dienst Vastgoed en indien gevraagd ook aan de overige diensten binnen VGB. De afdelingssecretaresse rapporteert aan de managementassistent.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een verstandelijke beperking, met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan, bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?

Je bent een proactieve en representatieve ondersteuner met verantwoordelijkheidsgevoel. Ondanks dat je je eigen takenpakket krijgt, vind je het niet erg om werkzaamheden over te pakken van je collega's indien dat nodig is. Je hebt een flexibele houding en je houdt van werken in een dynamische omgeving.

  • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur secretarieel;
  • Je bent  flexibel, een teamplayer, accuraat en proactief;
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en van het  MS Office pakket. 

Dit bieden wij

  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Hiertoe bieden wij de mogelijkheid, om (extern) vakgerichte cursussen of opleidingen te volgen.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 35 maximaal € 2.675,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), een eindejaarsuitkering van 7,05% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
  • Een aanstelling voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband omgezet in onbepaalde tijd.
  • De standplaats is Wilp.

Bijzonderheden

De selectiegesprekken vinden in overleg plaats.

In het kader van de vergewisplicht worden, voordat we overgaan tot een aanstelling, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers.

Tevens vragen we om een "verklaring omtrent gedrag".

Type Werkplein
Intern nummer CE 19-113
Organisatie Zozijn
Locatie Cen - Vastgoed & Bedrijfsdiensten Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Magda Doove, management-assistent 088 - 5753142
Functie(s) Secretaresse
Publicatiedatum 10-09-2019
Reageer voor 28-09-2019
Ingangsdatum 10-09-2019
Nummer 48195
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.500 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn