Algemeen arts
GGNet

Functieomschrijving

Wil je leren en bijdragen aan hoe je om moet gaan met een breed scala aan psychiatrische problematiek? Zet jouw kennis in om onze patiënten met een licht verstandelijke beperking te helpen!

Dit ga je doen
Je verzorgt de somatische screening van zowel klinische als poliklinische patiënten. Daarnaast begeleid je medicatiegebruik en word je regelmatig gevraagd om je medische kennis in te zetten en de somatische problematiek te onderscheiden van de psychiatrische problematiek. Je draagt als medebehandelaar of coördinerend behandelaar bij aan de diagnostiek en behandeling. Je werkt onder supervisie van de psychiaters die laagdrempelig beschikbaar zijn voor overleg.
Je hebt daarnaast contact met netwerkpartners, zoals de huisarts, crisisdienst en de ambulante sector.

Hier ga je werken
Je gaat aan de slag bij VGGNet. VGGNet is een derdelijns voorziening voor volwassenen met een licht verstandelijke beperking en ernstige psychiatrische problemen. Onze patiënten hebben vaak al meerdere psychiatrische behandelingen achter de rug, zonder voldoende resultaat. Omdat wij tijdens de behandeling nadrukkelijk rekening houden met de verstandelijke beperking en het sociaal-emotioneel ontwikkelingsniveau van de patiënt, durven wij af te wijken van de gebaande paden. Met creativiteit en in nauwe samenwerking samen met de omgeving geven wij onze behandelingen vorm. Door de ontwapenende uitspraken van onze doelgroep en het brede scala aan psychiatrische problematiek, leer jij ook nog eens veel over jezelf.

Dit ben jij

• Je kunt goed samenwerken in een team
• Je hebt een toegankelijke houding ten opzichte van patiënten en hun omgeving
• Je bent betrokken bij onze doelgroep en nieuwsgierig naar de psychiatrie
• Je hebt een academische opleiding tot arts afgerond (inclusief BIG-registratie) eventueel aangevuld met een specialisatie tot AVG-arts
• Je bent leergierig en wilt je graag ontwikkelen

Dit bieden we je

Als jij hier enthousiast van wordt, hebben we een afwisselende baan voor je in petto met goede arbeidsvoorwaarden. Mocht het aantal uren voor jou te weinig zijn weet dan dat de mogelijkheden om als algemeen arts binnen GGNet te werken talloos zijn. Ga dus rustig het gesprek met ons aan en we vinden samen vast een interessante combinatie van werkzaamheden voor je. Het is wellicht ook leuk om deze baan te combineren met een baan in de VG sector. Dat geeft ook nog eens een leuke kruisbestuiving.

Solliciteren

Solliciteren?
Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet via onderstaand formulier

Heb je nog vragen? Neem dan contact op Ester van Beek, manager VGGNet via 088-9334216 of via ester.vanbeek@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 202025
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, VGGNet Warnsveld
Postcode 7230GC
Stad Warnsveld
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) AIOS
ANIOS
Arts
Publicatiedatum 20-03-2020
Ingangsdatum 20-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52191

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet