Ambulante Hulpverlener Jeugdzorg. (Regio Midden IJssel/Oost Veluwe)
Curess

Functieomschrijving

Werken bij Curess betekent dat je erbij hoort, dat je samenwerkt in een hecht team met veel onderling contact. We werken samen op een professionele manier en hebben heel veel plezier met en aandacht voor elkaar.

Wie zoeken we?

Wij zoeken voor ons team in de regio Midden IJssel - Oost Veluwe (dat zijn de gemeenten Hattem, Heerde, Epe, Apeldoorn, Zutphen, Brummen, Voorst en Lochem) een zelfbewuste ambitieuze collega die de verantwoordelijkheid draagt voor de juiste zorgverlening aan je cliënten.

Functie eisen

Je hebt een relevante HBO- of WO-opleiding (MW/SPH, Social Work of vergelijkbaar). Ervaring binnen de Jeugdzorg is een pré. Maar een VOG en een geldige SKJ-registratie zijn een must.

Ben je flexibel, een teamspeler, maar ook in staat om zelfstandig te werken? Wil je mee ontwikkelen aan de Jeugdzorg van de toekomst? En wil je werken bij de leukste Jeugdzorgorganisatie van Nederland? Dan willen we jou misschien wel graag in ons team!

Inschaling

Wij hebben een baan voor je! We zoeken collega’s die minimaal 28 uur per week of meer willen werken in een uitdagende en flexibele baan. Daar hoort werken op avonden en in de weekenden bij. We bieden leuke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een lease-auto en veel ruimte voor ontwikkeling. Deze functie is ingeschaald in schaal 8 van CAO Jeugdzorg.

Bijzonderheden

Heb je zin in deze baan?

Stuur dan een informele brief waarin je beschrijft wie je bent en waarom je met ons zou willen werken. Graag ook je CV bijvoegen.

Type Vacature
Organisatie Curess
Locatie Curess
Postcode 7451 CD
Stad Holten
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Jeugdzorg
Informatie verkrijgen bij Eddy de Bruin op 06-51953560
Functie(s) Ambulant Hulpverlener
Hulpverlener
Jeugdzorgwerker
Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Sociaal psychiatrisch hulpverlener (SPH)
Publicatiedatum 09-09-2019
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 21-10-2019
Nummer 48154
Doorsturen Bekijk PDF

Curess

Curess is een organisatie die Jeugdzorg biedt in de regio’s Twente en Midden IJssel / Oost Veluwe. Er werken inmiddels meer dan 60 ambulant hulpverleners bij onze organisatie. We willen naast gezinnen staan om met elkaar beter te leren samen werken. Dit betekent dat wanneer het even moeilijk is, we er zijn om naast kinderen en ouders (leerkrachten, opvoeders en andere betrokkenen) te staan als het moeilijk is. We maken verbinding met kinderen en hun ouders om vanuit een goede relatie te werken aan een beter evenwicht in het gezin. Ons doel is dat gezinnen daarna zonder ons verder kunnen. Dit doen we in reguliere ambulante hulpverlening maar ook in de ambulante spoedhulp.

Meer over Curess