Anesthesiemedewerkers
ZGT

Functieomschrijving

Het operatiekamercomplex bestaat – verdeeld over twee ziekenhuizen – uit 17 operatiekamers, twee holdings, twee verkoeverkamers. Sinds begin 2018 zijn wij in het bezit van een hypermoderne Hybride OK, dagelijks vinden er operaties plaats middels robotchirurgie.

Als anesthesiemedewerker lever je continu de beste zorg aan onze patiënten. Veiligheid en kwaliteit staan daarbij voorop. Jouw taak is het bewaken, verplegen en verzorgen van de patiënt in de pré-, per-, en postoperatieve fase binnen het OK complex. Daarnaast assisteer je de anesthesist bij de in- en uitleiding uit de narcose. Ook bewaak en onderhoud je de anesthesie tijdens de operatie. Daarnaast bieden wij nevenactiviteiten buiten het OK complex; APS (Acute pijn service), SPS (sedatie praktijk specialist) en inzet binnen Medical teams.

Functie eisen

Je bent een betrokken, enthousiaste, proactieve professional die zelfstandig in een unieke innovatieve omgeving altijd streeft naar de beste zorg voor de patiënt.

Spreekt de uitdaging je aan en herken je jezelf in onderstaande waarden, dan gaan we graag met jou in gesprek.

  • Toegewijde aandacht voor en betrokkenheid bij onze patiënten.
  • Persoonlijk leiderschap en professionaliteit.
  • Collegialiteit.
  • Open en eerlijke communicatie.
  • Je toont bereidheid tot samenwerking en collegialiteit.
  • Je bent proactief en zelfstandig.

Uiteraard beschik je over het CZO diploma Anesthesiemedewerker. Hoeveel werkervaring je hebt is minder van belang. Ook jong gediplomeerden willen we uitnodigen om te reageren. Je krijgt bij ons een gedegen inwerkperiode voordat je op een specialisme wordt ingedeeld. Onze operatie afdeling op de locatie Almelo is een 24-uursbedrijf dus je bent bereid en in staat om bereikbaarheidsdiensten te werken.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 55 en bedraagt - afhankelijk van je ervaring - minimaal € 2.665,= (55-0) en maximaal € 3.917,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Een uitdagende en afwisselende baan door zowel laag, midden als hoog complexe programma’s.

Het werken op twee locaties: Almelo met een spoedprogramma en complexe en gespecialiseerde zorg. Locatie Hengelo met een hoogontwikkeld electief programma.

Een plaats in een gemotiveerd team dat zich kenmerkt door een goede sfeer, korte lijnen, collegialiteit en professionaliteit.

Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag kunt overleggen.

Een dag meelopen op het OK complex is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer MR19-LG063
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Melanie Mulstege, unithoofd Anesthesie & Revovery, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoonnummer 06 20 95 63 70.
Functie(s) Anesthesie medewerker
Publicatiedatum 04-06-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-08-2020
Nummer 44973
Doorsturen Bekijk PDF

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT