Anios Interne Geneeskunde
ZGT

Als arts assistent ben je werkzaam op onze verpleegafdelingen en SEH. Op de verpleegafdeling ben je samen met de aanwezige specialisten verantwoordelijk voor de totale medische zorg van patiënten. Elke afdeling heeft één of meerdere supervisoren en de onderlinge communicatielijnen zijn heel kort. Je bent werkzaam in dag-, avond-, nachtdiensten. Als anios kun je alle onderwijsmomenten bijwonen die de andere assistenten in opleiding krijgen. Je werkt onder laagdrempelige maar sterke supervisie. Het is een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving, waarbij werken in teamverband centraal staat. Uit ervaring blijkt een aanstelling als anios interne geneeskunde een uitstekende opstap te zijn voor diverse opleidingen.

Functie eisen

Master Geneeskunde.

Inschaling

Je salaris is ingedeeld in FWG 65 en bedraagt - afhankelijk van je ervaring - minimaal € 3.490,= (65-0) en maximaal € 5.257,= (65-15) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. De CAO Ziekenhuizen is van toepassing. Een voorwaarde voor aanstelling is dat de medewerker voldoende beschermd is tegen Hepatitis B.

Bijzonderheden

De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal arbeidsuren bedraagt 38 uren (105,56%).

Bij aanvang van het dienstverband wordt je de mogelijkheid geboden de SBMS te doen. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

Clara Blaauw, manager arts assistenten telefoon 088 708 3671 of Ronald Hoekstra, internist, opleider 088- 708 40 87, kunnen je meer informatie geven over deze vacature.

Type Vacature
Intern nummer MR18-CV085
Organisatie ZGT
Locatie ZGT Almelo en ZGT Hengelo
Postcode 7555DL
Stad Hengelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Functie(s) ANIOS
Publicatiedatum 13-06-2018
Reageer voor 31-08-2018
Ingangsdatum 13-06-2018
Nummer 39249
Doorsturen Bekijk PDF

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. ZGT is gecertificeerd als Top Employer Cure & Care Nederland 2017.

Meer over ZGT