ANIOS met ambitie tot Specialist Ouderengeneeskunde
Livio

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven en betrokken basisarts die mee wil denken over de toekomst van ouderenzorg? Jij weet dat ouderenzorg de toekomst is en de mogelijkheden oneindig zijn als specialist Ouderengeneeskunde. Communicatie en samenwerken zijn voor jou de sleutelwoorden. Maar bovenal vind jij het heel leuk om als dokter te werken met ouderen.

 

Functie eisen

Livio heeft ervoor gekozen deze vacature uit te besteden aan Corparis.Je kunt dan ook uitsluitend via Corparis solliciteren.

Voor een uitgebreidere vacaturetekst en om te kunnen solliciteren klik je op de volgende link.

Vacature ANIOS Livio bij Corparis
 

 

Inschaling

conform CAO VVT, FWG 65.

Bijzonderheden

Reageren kan uitsluitend online via:

ANIOS bij Livio via Corparis

Het kunnen overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Livio.

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio
Postcode 7511AL
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Meike Aarnink, Recruitment Consultant Corparis 06-36073787
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 03-09-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-10-2019
Nummer 48015
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio