ARTS-ASSISTENT SEH
Saxenburgh

Functieomschrijving

Bij het Saxenburgh Medisch Centrum (Hardenberg) is binnen de afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) een vacature voor de functie van arts-assistent voor 36 uur gemiddeld per week

De functie
De SEH is een dynamische en uitdagende afdeling waar je patiënten met zeer uiteenlopende pathologie zult behandelen. Door het veelzijdige karakter van de activiteiten leent een functie als arts-assistent binnen het Saxenburgh Medisch Centrum zich uitstekend voor het verbreden en verdiepen van vakinhoudelijke kennis en werkervaring ter voorbereiding op diverse vervolgopleidingen, waaronder diverse specialisaties, maar ook zeker de huisartsenopleiding. Er heerst een uitstekende werksfeer en er is laagdrempelig overleg met medisch specialisten. Je leert in korte tijd, in toenemende mate, zelfstandig functioneren als arts.

Wij bieden elke arts-assistent een uitgebreid inwerkprogramma, inclusief een de ‘ABCD-cursus’ en een cursus gericht op Intensive Care-vaardigheden (FCCS), geheel op kosten van het ziekenhuis. Ook zijn er volop mogelijkheden om andere cursussen naar eigen keuze te volgen.

Ben jij een enthousiaste, stressbestendige en professionele basisarts? Beschik je over ervaring binnen SEH of hebt de wens om je verder te ontwikkelen binnen de acute geneeskunde? Ben je collegiaal en leergierig dan en daarnaast bereid om op wisselende tijden en dagen te werken? Reageer dan spoedig op deze vacature.

Functie eisen

 -

Inschaling

Wij bieden
Naast arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en inschaling in FWG 65 (afhankelijk van leeftijd en ervaring), bieden wij je daarom onder andere:

  • arbeidsovereenkomst voor de duur van twee jaar
  • opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
  • een uitstekende werksfeer en laagdrempelig overleg met medisch specialisten
  • goede bereikbaarheid van onze ziekenhuislocatie, zowel met het OV als per auto
  • gratis parkeren
  • een mensgerichte cultuur met korte lijnen

Bijzonderheden

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op: Zodra je hebt gesolliciteerd ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het  kan zijn dat deze als Spam wordt aangezien!

Type Vacature
Intern nummer Z.18.016
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Janine Rogge, SEH-arts (KNMG), telefoonnummer (0523) 27 60 63
Functie(s) ANIOS
Arts
Publicatiedatum 07-03-2018
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-01-2022
Nummer 36589
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh