arts in opleiding tot specialist ouderengeneeskunde
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Marga Klompé zoekt een arts in opleiding tot specialist ouderengeneeskunde (minimaal 24 uur per week) per september 2020
 

JIJ bent als lid van de vakgroep ouderengeneeskunde en verantwoordelijk voor het verrichten van medisch onderzoek, je diagnosticeert, behandelt en begeleidt cliënten met een complexe, samengestelde zorgvraag met als doel het functioneren van de cliënten te behouden of te herstellen. Je biedt begeleiding in de laatste of terminale levensfase. Daarnaast lever je een bijdrage aan de totstandkoming van het medisch beleid. Je ontvangt hierbij passende begeleiding en supervisie door een specialist ouderengeneeskunde. Ook voor de avond- nacht- en weekenddiensten is een specialist ouderengeneeskunde laagdrempelig beschikbaar als achterwacht.

Functie eisen

WIJ vragen van jou dat je BIG geregistreerd bent als basisarts en geïnteresseerd bent in recente ontwikkelingen in het vakgebied. Werkervaring in de ouderenzorg is een pré, maar zeker geen vereiste. Je kunt zelfstandig werken goed combineren met werken in multidisciplinair verband en je bent bereid om bereikbaarheidsdiensten te doen. Gezien het werkgebied van Marga Klompé is een eigen auto een vereiste. Je stelt je leerbaar op en bent bereid om extra inspanningen te leveren voor de opleiding. Kandidaten die starten in het 1e jaar van de opleiding worden nadrukkelijk gevraagd om te solliciteren.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Wij bieden een goed leerklimaat in het verpleeghuis, waarbij, naast je vaste opleider, ook specifieke vaardigheden geleerd en bekeken kunnen worden bij verschillende specialisten ouderenzorg binnen de organisatie en bij verpleging en paramedici. Tevens zijn er laagdrempelige contacten met specialisten in het ziekenhuis in Winterwijk. Meerdere consulenten komen op regelmatige basis in het verpleeghuis en de specialisten ouderengeneeskunde sluiten bij meerdere MDO’s aan in het ziekenhuis. Daarnaast is er de mogelijkheid om te overnachten in een bed & breakfast tijdens bereikbaarheidsdiensten. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat.

Bijzonderheden

Marga Klompé is een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek  met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra. Marga Klompé kent naast de reguliere chronische somatische en psychogeriatrische verpleeghuiszorg ook een afdeling PG intensief (afdeling voor psychogeriatrische zorg met ernstige gedragsproblemen) en kortdurende verpleeghuiszorg in de vorm van GRZ (geriatrische revalidatie zorg), ELV (eerste lijn verblijf) en observatie. Tevens zijn er nauwe contacten met de huisartsen in de vorm van reguliere MDO’s in huisartspraktijken en mogelijkheid tot 1e lijn consultaanvragen via zorgdomein. Ook worden behandelingen aangeboden aan cliënten van GGNet (GGZ) en Stichting De Lichtenvoorde (cliënten met meervoudig verstandelijke beperking). In meerdere regionale en landelijke netwerken zijn verschillende medewerkers namens Marga Klompé actief.

 

In de organisatie worden ook GZ-psychologen, physician assistants en verpleegkundige specialisten opgeleid.

Marga Klompé is een door SOON geaccrediteerde opleidingsinrichting.

Meer informatie: www.margaklompe.nl.  

Interesse in Marga Klompé?
Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Voor vragen kun je terecht bij Rini Eringfeld, opleider en specialist ouderengeneeskunde, tel. 0543 – 546611 of mail naar r.eringfeld@szmk.nl.

Liever eerst horen hoe één van de huidige AIOS de organisatie ervaart? Neem dan contact op met één van hen via het medisch secretariaat (tel. 0543-546458)

Solliciteren
Kom jij onze vakgroep ouderengeneeskunde versterken? Wij bieden je een contract voor minimaal 24 uur per week. De functie is ingeschaald volgens de  CAO SBOH

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo snel mogelijk via de sollicitatielink op onze vacaturepagina.. Aanmelden voor de opleiding kan via: https://soon.nl/kandidaten

 

Type Vacature
Intern nummer 2020-062
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 14-04-2020
Reageer voor 15-06-2020
Ingangsdatum 14-04-2020
Nummer 52568

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)