Assistent Begeleider Gehandicaptenzorg (EMB)
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

De Essenkamp in Uddel is een kleinschalige woonlocatie voor 6 clienten met een ernstig meervoudige beperking en 3 logees. Het is gelegen in het hart van Uddel en biedt een gezellige, warme woon omgeving met betrokkenheid vanuit de woongemeenschap. Vanuit gezamenlijke waarden willen we een omgeving bieden die uitdaagt en ruimte bied aan zelfontplooiing. Dit doen we vanuit LACCS principes.

Spreekt dit je aan? Voor onze locatie Essenkamp zoeken wij een Assistent Begeleider EMB voor gemiddeld 12 - 20 uren in de week.

Over Essenkamp
De Essenkamp is een intensieve zorglocatie in Uddel. Bij ons wonen mensen met een ernstig meervoudige beperking (EMB). De Essenkamp is onderdeel van de Wilhelminahof, een zorgcentrum. Als begeleiders helpen wij de bewoners om steeds meer te kunnen doen. We kijken goed naar wat de client precies kan en nodig heeft. Dat heet methode Vlaskamp. Het is voor ons de mooiste uitdaging, om iedereen alle aandacht en mogelijkheden te geven!

Functie eisen

Over jou
Je hebt een mbo niveau 2 opleiding. Daarnaast ben je 12-20 uren per week beschikbaar (onregelmatig).

De gezochte assistent begeleider heeft minimaal een diploma MBO-2 op het gebied van Zorg en Welzijn. Hij of zij heeft kennis van methodisch werken en ervaring met het begeleiden van mensen met ernstige meervoudige beperking. Ervaring met belevingsgerichte zorg en verzorging is een pré.

Inschaling

Dit krijg je van ons  
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 25. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

 
Echt iets voor jou? 
Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór vrijdag 20 september, via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 1807. Heb je nog vragen? Bel dan Locatiemanager Peter Klop. Je kunt hem bereiken op nummer 06-11392762.
 
We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.
Type Vacature
Intern nummer 1807
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Essenkamp Uddel
Postcode 3888 LL
Stad Uddel
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) BBL SPW/MMZ 3
Begeleider assistent
Publicatiedatum 30-08-2019
Reageer voor 20-09-2019
Nummer 47347

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander Elke dag het beste uit onszelf Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt. Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen. Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl. Toonaangevend en innovatief Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door. Waarom werken bij Philadelphia? Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl. Stages en leer-werkplekken Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken, https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken. Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

Meer over Stichting Philadelphia Zorg