Basispsycholoog
Forte GGZ

Functieomschrijving

Wij zijn voor onze vestiging in Zwolle op zoek naar een bevlogen en communicatief sterke basispsycholoog. Ben jij de enthousiaste psycholoog die wij zoeken en wil jij graag deel uitmaken van een jong en deskundig team dan komen we graag met jou in contact!

Werken bij Forte GGZ

Werken bij Forte GGZ betekent werken voor één van de leukste werkgevers binnen de GGZ. Een organisatie met een missie, namelijk het helpen optimaliseren van mogelijkheden en talenten van cliënten in hun leef- en werksystemen door middel van het bieden van een inspirerende behandelsetting. Daarbij zijn toewijding, wederzijds respect en harmonie belangrijke kernwaarden.

Forte GGZ is een instelling die zich richt op de volwassen GGZ, Forte beschikt tevens over een studentenpoli. De studentenpoli is speciaal toegespitst op jongeren tussen de 18 tot midden 20 jaar. Studiedruk en prestatiedruk zijn grote boosdoeners naast bijvoorbeeld financiële druk, hoge verwachtingen van zichzelf en de combinatie van studie, werk en 'cv-building'. Voor beide doelgroepen werkt er bij Forte GGZ een toegewijd team van psychologen, psychiaters en spv’ers, werkzaam in een moderne praktijk voor Basis GGZ en Specialistische GGZ, met als motto: een korte behandeling als het kan, langer als dit nodig is.

Forte GGZ heeft vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Assen en Zwolle en is een bloeiende praktijk die door verwijzers en cliënten nadrukkelijk wordt gewaardeerd.

Functieomschrijving

De focus in deze functie zal met name liggen op het uitvoeren van diagnostiek en behandeling. Cliënten kunnen bij Forte GGZ terecht als er sprake is van relatief lichte problematiek maar ook als sprake is van gecompliceerde psychiatrische problemen. Ook vragen we bereidheid om een aantal administratieve taken op je te nemen.

Je bent werkzaam in een multidisciplinair team bestaande uit onder andere  gezondheidszorgpsychologen, klinisch psychologen, psychiaters en andere behandelaren.

Functie eisen

Dit verwachten we van jou:

  • Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding psychologie;
  • BAPD/LOGO-verklaring strekt tot aanbeveling en liefst aantoonbaar ervaring met (semi)gestructureerde diagnostiek;
  • Affiniteit en ervaring met ontwikkelingsproblematiek (ASS/ADHD) is een pré;
  • Je bent een flexibele en enthousiaste collega en kan goed samenwerken;
  • Je bent in staat je snel aan wisselende en onverwachte situaties aan te passen;
  • Je bent bevlogen, werkt pragmatisch en resultaatgericht en hebt daarbij een proactieve houding.

Inschaling

Wat kun je van ons verwachten:

Forte GGZ biedt je een veelzijdige en uitdagende functie en een plezierige werkomgeving met enthousiaste collega’s. Je krijgt volop mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan nieuwe initiatieven en inhoudelijke ontwikkelingen. Forte GGZ kent een platte organisatiestructuur waardoor er sprake is van korte lijnen en veel ruimte voor eigen inbreng waar ook echt iets mee gedaan wordt. Dit doen we vanuit de gedachte dat we proberen om iedere dag de zorg een stukje beter te maken.

Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie deze te verlengen. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ FG 60.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Meer weten?    Meer informatie over onze instelling is te vinden op deze website www.forteggz.nl

Liever persoonlijk contact?

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Edwin Wijnen,  050 205 3344. Heb je vragen omtrent de sollicitatieprocedure? Neem dan gerust contact op met Ghislaine Swart (HRM),  050 205 3344.

Sollicitatie richten aan

Ben je enthousiast geworden en zou je graag onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Alex Kuiper (algemeen directeur). Solliciteren kan per mail naar vacatures@forteggz.nl 

Type Vacature
Organisatie Forte GGZ
Locatie Zwolle
Postcode 8021 JB
Stad Zwolle
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Alex Kuiper
Functie(s) Psycholoog
Publicatiedatum 24-03-2020
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 20-04-2020
Nummer 51270
Doorsturen Bekijk PDF

Forte GGZ

Forte GGZ heeft vestigingen in Assen, Groningen, Leeuwarden en in Zwolle. Het toegewijde team van psychologen en psychiaters werkt in een moderne praktijk voor Basis GGZ en Specialistische GGZ en richt zich op cliënten tussen 18 en 70 jaar.

Meer over Forte GGZ