Begeleider Gehandicaptenzorg (EMB) Uddel
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

  • Je geeft mensen met een ernstige meervoudige beperking hun dagelijkse zorg
  • Je kent ze goed en je bent altijd dichtbij
  • Je daagt ze uit, met zoveel mogelijk nieuwe prikkels en activiteiten
Over Essenkamp
De Essenkamp is een intensieve zorglocatie in Uddel. Bij ons wonen mensen met een ernstig meervoudige beperking (EMB). De Essenkamp is onderdeel van de Wilhelminahof, een zorgcentrum. Als begeleiders helpen wij de bewoners om steeds meer te kunnen doen. We kijken goed naar wat de client precies kan en nodig heeft. Dat heet methode Vlaskamp. Het is voor ons de mooiste uitdaging, om iedereen alle aandacht en mogelijkheden te geven!

Functie eisen

Over jou
De gezochte begeleider heeft minimaal een diploma MBO-3 op het gebied van Zorg en Welzijn. Hij of zij heeft kennis van methodisch werken en ervaring met het begeleiden van mensen met ernstige meervoudige beperking. Ervaring met belevingsgerichte zorg en verzorging is een pré. Daarnaast vinden we ervaring met en kennis van risicovolle of voorbehoudenhandelingen belangrijk.

Uren per week
16 - 24 uren per week onregelmatig

Inschaling

Dit krijg je van ons  
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 35. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Echt iets voor jou? 
Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór vrijdag 20 september, via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 1806. Heb je nog vragen? Bel dan Locatiemanager Peter Klop. Je kunt hem bereiken op nummer 06-11392762. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. 
Type Vacature
Intern nummer 1806
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Essenkamp Uddel
Postcode 3888 LL
Stad Uddel
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Basisbegeleider
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Woonbegeleider
Publicatiedatum 30-08-2019
Reageer voor 20-09-2019
Nummer 47349

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander Elke dag het beste uit onszelf Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt. Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen. Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl. Toonaangevend en innovatief Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door. Waarom werken bij Philadelphia? Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl. Stages en leer-werkplekken Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken, https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken. Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

Meer over Stichting Philadelphia Zorg