Begeleider Gehandicaptenzorg (LVB/VB)
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

  • Je helpt mensen met een beperking bij het maken van hun eigen keuzes
  • Je helpt ze zelfstandig te zijn en doet dit samen met familie en vrienden
  • Je zorgt voor warmte en gezelligheid in huis

Op onze locatie zoeken wij een begeleider voor ongeveer 14 uur per week. Als begeleider ben je samen met het team verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en de begeleiding van de cliënten. Belangrijke begeleidingsaspecten zijn: duidelijkheid, structuur en eigen regie.


Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die sterk in zijn/haar schoenen staat en inlevingsvermogen heeft. Je kunt actief het netwerk betrekken, bent gemotiveerde en flexibel inzetbaar en in staat  de juiste prioriteiten te stellen.
Zelforganisatie, regelarme zorg, reflecteren op je eigen handelen, competentiegericht werken zijn belangrijke uitgangspunten . Ervaring met autisme, psychiatrisch problematiek ,ouder wordende cliënten en LVB/VB  is gewenst.

Over Brunsvelt
Brunsvelt is een woonlocatie in Deventer. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Het Brunsvelt is vlak bij winkelcentrum Colmschate.

Het Brunsvelt heeft 21 appartementen. Boven wonen vijf mensen die heel zelfstandig zijn. Zij krijgen hulp van de begeleiders als dat nodig is. De anderen wonen op de andere drie verdiepingen. Onze appartementen zijn best groot. Ieder heeft een eigen woonkamer, slaapkamer, een badkamer met douche en wc.

Functie eisen

Over jou
Je hebt minimaal MBO-3/4 diploma op het gebied Zorg en Welzijn. Je werkt ongeveer 14 uren per week onregelmatig, ochtend, dag, avond, slaapdiensten en weekend diensten.

Inschaling

Dit krijg je van ons 
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 35. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Echt iets voor jou?
Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór maandag 16 september, via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 1712. Heb je nog vragen? Bel dan Locatiemanager Nadie Beltman. Je kunt haar bereiken op nummer 0570 - 65 72 58. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. Goed om te weten: de kennismakingsgesprekken zijn gepland op 28 juni en 3 juli.

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type Vacature
Intern nummer 1712
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Brunsvelt Deventer
Postcode 7423 BE
Stad Deventer
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 14
Uren tot 15
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Basisbegeleider
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider/Werkbegeleider
Persoonlijk Begeleider
Woonbegeleider
Publicatiedatum 30-08-2019
Reageer voor 16-09-2019
Nummer 46269