Begeleider (vakantiekracht) - Woonvorm de Braak Raalte
De Parabool

Functieomschrijving

Wij wonen op de Braak met 18 bewoners. Wij hebben een eigen slaapkamer en badkamer. Er zijn drie woningen voor 6 bewoners. We wonen hier met bewoners die ook al wat ouder zijn. We hebben veel zorg nodig en soms vergeten we ook wel eens iets. Wil jij ons helpen? Hieronder vind je meer informatie.

Wij zoeken een

Begeleider vakantiekracht

in de periode van 13 juli t/m 17 aug

20(+) uur | MBO niveau 3 

Je begeleidt mensen met een verstandelijke en / of lichamelijke beperking die intensieve begeleiding en zorg nodig hebben in hun woonsituatie. Je begeleidt cliënten bij huishoudelijke taken als dit nodig is. Je hebt contacten met familie, verwanten en instanties. Je zorgt voor een fijne sfeer en een veilige omgeving. Je observeert wat er wel en niet goed gaat op je groep.

Deze functie past bij jou, omdat…

Je kunt je goed inleven in wat er speelt op de groep en stelt je proactief op. Je hebt ervaring met (lichamelijke) verzorging van bewoners en volwassenen met een verstandelijke beperking. Je stimuleert dat de client zoveel mogelijk zelf kan doen. Je werkt transparant en bent duidelijk in je afspraken. Dit zorgt voor structuur. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil graag dat de samenwerking op je groep goed verloopt. Je kunt alleen werken, je bent flexibel en kunt daadkrachtig optreden. Ook ben jij bevoegd en bekwaam om medicatie uit te delen.

Wat ga je doen...

  • Je biedt individuele en groepsbegeleiding aan cliënten in hun woonsituatie op grond van het ondersteuningsplan.
  • Je draagt zorg voor een goede leefsfeer, voor veiligheid en welbevinden en hebt daarbij aandacht voor zowel de belangen van de individuele cliënt als van de groep.
  • Je biedt structuur en begeleiding, deelt medicatie uit en kookt voor de groep.
  • Je hebt een signalerende functie met betrekking tot veranderingen bij de cliënt en zijn omgeving, en onderneemt waar nodig actie.
  • Je werkt wisselend samen of alleen.
  • Je werkt in dag- of avonddiensten en weekenddiensten (geen nachtdienst).

Je krijgt…

  • Een contract voor 20 uur per week voor de periode 13 juli t/m 17 augustus 2020.
  • Meer uren is ook bespreekbaar.
  • Kun je 3 of 4 weken van de 5 weken dan horen wij het ook graag!
  • Salaris en andere arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 35, max. € 2766,- bruto per maand bij een volledige werkweek).                                                                                                  

Meer weten

Voor meer informatie kun je dagelijks tussen 13.00-15.00 uur contact opnemen met het team van de Braak. Tel.nr. 0572-388451.

Reageren

Past deze vakantiebaan bij jou, wacht dan niet en stuur je CV met een korte motivatiebrief uiterlijk 31 mei 2020 via de sollicitatiebutton. 

Voor deze vacature wordt tegelijk in- en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

 

Type Vacature
Organisatie De Parabool
Locatie Woonvorm De Braak Raalte
Postcode 8101 GK
Stad Raalte
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie kun je dagelijks tussen 13.00-15.00 uur contact opnemen met het team van de Braak. Tel.nr. 0572-388451.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Vakantiewerk Begeleider niveau 3/4
Publicatiedatum 14-04-2020
Reageer voor 31-05-2020
Ingangsdatum 14-04-2020
Nummer 52560
Doorsturen Bekijk PDF

De Parabool

Als kleine nuchtere organisatie voelen wij ons al jaren thuis in Salland. Om ons heen zien wij de zorg verzakelijken. Grote fusies, papierstapels, bureaucratisering, loketten. Bij De Parabool willen wij willen vooral onszelf blijven: een organisatie waar de mens centraal staat. Waar je als individuele medewerker wordt gezien en het beste van jezelf kunt laten zien.

Meer over De Parabool