Begeleider voor de Smittenberg - Wilp
Zozijn

Is het werken met complexe zorgvragen van cliënten met een verstandelijke beperking voor jou een uitdaging en geeft het je energie? Ben jij de stevige stabiele persoonlijkheid en heb jij net dat beetje extra in je mars? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij hebben een uitdagende vacature voor een

Specialistisch ondersteuner met een dienstverband van 80%

Het gaat om een contract van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Dit zijn wij

De Smittenberg De Smittenberg is een woonvoorziening op het mooie landgoed De Lathmer in Wilp in een rustige omgeving. De locatie bestaat uit 2 wooneenheden (Melkakkerweg 8 en Melkakkerweg 10). De vacature is voor de locatie Melkakkerweg 10, die onderdak biedt aan 11 cliënten met een ernstige tot matige verstandelijke beperking en een complexe zorgvraag. Er komen diverse gedragsproblematieken voor, zoals autisme, psychische aandoeningen en hechtingsstoornissen. Daarbij zijn er cliënten die een zorgvraag hebben richting persoonlijke verzorging. De cliënten hebben allemaal hun eigen studio, en er is een gemeenschappelijke woonkamer.

Zozijn De Smittenberg maakt deel uit van regio Oost Veluwe van Zozijn. Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

Wat ga je doen?

Je begeleidt volwassen cliënten, met een ernstige tot matig verstandelijke beperking en een complexe zorgvraag zowel op het gebied van ondersteuning als verzorging.  Je voert handelingen uit die voort komen uit het zorgplan en ondersteunt de coördinerend ondersteuners in het opstellen en uitvoeren van het zorgplan.

 Je bent alert op veranderingen in gedrag en voert preventieve handelingen uit ter bescherming van de cliënt en zijn omgeving. Je beschikt over zelf reflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten.

Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden en neem je deel aan overlegvormen.

Herken jij je in het volgende

Je hebt

 • Een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4
 • Kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg, met name van de complexe problematiek
 • Doorgroeimogelijkheden richting een meer regisserende en coachende functie
 • Een reflecterend vermogen 

Je bent

 • Flexibel, sociaal, communicatief en stevig
 • Liefdevol, vakkundig en vindingrijk
 • Een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties

Je kunt

 • Je collega’s coachen bij het behalen van goede resultaten
 • Je grenzen bewaken
 • Goed samenwerken met anderen 

Je hebt affiniteit met

 • Cliënten met een ernstige verstandelijke beperking en een complexe zorgvraag, waarbij je naast de begeleiding ook ADL-taken moet verrichten

Dit bieden wij

 • Een uitdagende baan op het prachtige landgoed De Lathmer in Wilp
 • Een salaris van maximaal € 2807,-- bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 40
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden
 • Een leerrijke werkomgeving, met o.a. training op het gebied van agressiepreventie en –hantering
 • Een aanstelling voor de duur van een jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband daarna omezet in onbepaalde tijd

Enthousiast?

Als je heel graag zorgprofessional wilt zijn op ons mooie Landgoed, reageer dan via ZorgSelect. Als we de geschikte kandidaat gevonden hebben, sluiten we de vacature. Zoeken we nog versterking? Dan laten we hem nog even open staan. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Alle nieuwe medewerkers dienen bij indiensttreding een “Verklaring omtrent Gedrag” te overhandigen. Tevens worden er, in het kader van de Vergewisplicht,  referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers.

Type Werkplein
Intern nummer OV 20-003
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 9 De Smittenberg 2 Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 29
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Sander Markvoort, manager, tel. 06- 20269071, of per e-mail: S.Markvoort@zozijn.nl
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 15-01-2020
Reageer voor 01-06-2020
Ingangsdatum 15-01-2020
Nummer 50729
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn