Begeleider voor het Pannenhuis - Wilp
Zozijn

Word jij een van onze begeleiders in een team, werkzaam in de nieuwbouw in Wilp?

Op1 februari 2021 heeft het ‘Het Pannenhuis’ de deuren geopend voor cliënten met een intensieve begeleidingsvraag. Ben jij toe aan werk waar je elke dag leert, groeit en ontzettend veel betekent?

Wij zoeken specialistisch ondersteuners voor het Pannenhuis Melkakkerweg 18

Dit zijn wij

Het Pannenhuis bestaat uit twee prachtige nieuwe, geschakelde woningen, met twee ingangen en twee adressen Melkakkerweg 16 en 18.  

In Het Pannenhuis 18, Melkakkerweg 18, wonen in totaal elf cliënten. We vormen twee kleinschalige leefgroepen van aan de ene kant vijf cliënten en de andere kant zes cliënten. Beide groepen hebben de beschikking over een eigen keuken en centrale woonkamer. Als team zijn wij trots op de manier waarop wij onze cliënten nabijheid bieden en tot bloei laten komen. Bij de doelgroepen waar de uitdaging het grootst is, krijgen wij dingen gedaan die voorheen onmogelijk leken. Met inhoudelijke kennis en liefdevolle aandacht proberen we iedere cliënt te begrijpen.

Wie wonen in Het Pannenhuis?

Bewoners met een lichte tot matige verstandelijke beperking met een intensieve begeleidingsvraag. 

  • De ene groep bestaat voornamelijk uit cliënten met een stoornis in het autistisch spectrum. Zij vragen een gestructureerde omgeving, dagritme en een eenduidige benadering.
  • De andere groep bestaat uit cliënten met ernstige hechtingsproblematiek. Zij vragen begeleiders die er onvoorwaardelijk voor hen zijn en stevig in hun schoenen staan.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

Wat neem jij mee?
We zoeken collega’s die goed kunnen reflecteren op hun eigen handelen en communicatief vaardig zijn.

  • Daarnaast beschik je over een beroepsgerichte opleiding op minimaal niveau 4.
  • Je staat stevig in je schoenen en je bent in staat om professioneel te handelen in spanningsvolle situaties.
  •  Verder helpt het als je kennis en ervaring hebt in de Gehandicaptenzorg, met name van de complexe problematiek en de lage sociaal/emotionele leeftijd van cliënten.

Dit bieden wij

  • Een baan als specialistisch begeleider in een team van bevlogen collega’s
  • De inschaling is conform cao gehandicaptenzorg in functieschaal 40 (min. € 1.963 en max € 2.902,- op basis van 36 uur per week)
  •  De arbeidsomvang stellen we gezamenlijk vast.
  • Gerichte cursussen en trainingen, zoals bijvoorbeeld de agressie-preventietraining, zodat jij je optimaal kunt blijven ontwikkelen.

Procedure
Zie jij de uitdaging om deze ambitie tot een succes te maken?

Solliciteer dan direct…

Wij nemen dan snel contact met je op. Als wij de geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten wij deze vacature.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”. 

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 8
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 18
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Ilse Harleman manager 06-27628313; email: I.Harleman@zozijn.nl.
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 08-02-2021
Reageer voor 01-07-2021
Nummer 57564
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn