BEGELEIDERS EIGEN (intensieve begeleiding)
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

De Passerel biedt aan de Homerusstraat in Apeldoorn een woonplek aan zes jongeren (11 tot 16 jaar). Ons uitgangpunt is het unieke concept intensieve begeleiding in de wijk.

We bieden deze jongeren een zo gewoon mogelijk leven in een voorspelbare en stabiele omgeving. Zij hebben een complexe ondersteuningsvraag op gebied van gedrag en verzorging. We doen er alles aan om deze jongeren te begrijpen en hun taal te leren, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je veilig kunnen voelen is een basisvoorwaarde voor iedereen, dat vraagt oog hebben voor elkaar en voor signalen, verbaal en vooral non-verbaal.

Wil jij je als zorgprofessional voor deze jongeren inzetten en deel je de visie dat iedereen recht heeft op een EIGEN plek in de samenleving? Dan komen we graag met je in contact!

Wat vragen we van je

Je vult ons zelfregulerend team aan om dit unieke concept verder te professionaliseren en tot een succes te maken. Je geeft ondersteuning en begeleiding bij ADL, zinvolle dag invulling, wonen en vrije tijd. We verwachten dat je methodisch en consequent te werk gaat.

Je werkt nauw samen met je collega’s en ouders/verwanten. Je rapporteert op basis van de gezamenlijk gestelde doelen.

Functie eisen

Een begeleider van deze jongeren

 • wil de jongere achter het gedrag leren kennen;
 • heeft een relevante opleiding op minimaal MBO3 niveau en ervaring of affiniteit
 •      met de doelgroep;
 • is bij voorkeur bekend met de Triple C;
 • staat letterlijk en figuurlijk stevig in de schoenen en straalt rust uit;
 • is zich bewust van zijn/haar houding en het effect daarvan op anderen;
 • blijft zoeken naar de aanleiding van gedrag;
 • is creatief in het vinden van oplossingen;
 • kan luisteren, met oren, ogen en hart;
 • heeft veerkracht en incasseringsvermogen;
 • is geduldig en standvastig;
 • biedt begeleiding én verzorging.

Werkomgeving

Wij zijn een lerende organisatie met ruimte voor reflectie op het eigen handelen. Wij hechten veel waarde aan de medezeggenschap van onze cliënten, hun ouders, familie en onze medewerkers.

Inschaling

Wij bieden

E-learning, trainingen zoals ‘Samen houvast’ en ‘Het gewone leven’ en diverse communicatietrainingen om je persoonlijk en professioneel te blijven ontwikkelen.

Daarnaast bieden we een arbeidsovereenkomst op maat, tussen gemiddeld 24 en 32 uur per week en je ontvangt een salaris conform functieschaal (FWG) 35, gebaseerd op je ervaring en opleiding. Ook bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een meerkeuze systeem, waarmee je zelf je arbeidsvoorwaarden fiscaal aantrekkelijk kunt uitruilen.

Bijzonderheden

Informatie over de procedure

Heb je voordat je wilt solliciteren vragen, stuur dan een mail met je naam en telefoonnummer naar personeelenopleidingen@de-passerel.nl. Je wordt dan gebeld door Stijntje Martens (teamcoördinator) of Annet Buitenhuis (personeelsconsulent).

Wil je graag solliciteren op deze vacature stuur dan je brief met motivatie en CV naar personeelenopleidingen@de-passerel.nl onder vermelding van vacaturenummer 019-34.

We zoeken meerdere kandidaten en gaan graag met je in gesprek tijdens de looptijd van de procedure. De vacature sluit als we voldoende geschikte kandidaten hebben.

Voor indiensttreding vragen wij een actuele verklaring omtrent gedrag (V.O.G.).

Je kunt ook een kijkje nemen op onze website. Via deze link http://www.de-passerel.nl/passerel/news/actueel/news_id,37/trots-op-jochem vind je het verhaal van een van de jongeren en zijn moeder.

Type Vacature
Intern nummer 019-34
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7311 AK
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Woonbegeleider
Publicatiedatum 25-04-2019
Reageer voor 30-09-2019
Ingangsdatum 25-04-2019
Nummer 45379
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

De Passerel biedt met 470 medewerkers zorg aan bijna 1000 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven. We bouwen verder op de fundamenten van vroeger. De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. De samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, is essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten namelijk duidelijk maken. Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan dagbesteding, woon- en werklocaties. Wij bieden onze zorg verspreid over de hele regio aan. Zowel in speciale voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra.

Meer over Stichting De Passerel