Begeleiders Flexpool
Trajectum

Functieomschrijving

Waar ga je werken?

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan cliënten met een licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische-, gedrags- of forensische problematiek. Deze zorg wordt geboden in het noorden en oosten van het land. Op dit moment zoeken wij voor de locaties in Zutphen en Eefde begeleiders voor de flexpool. Als flexmedewerker wordt je ingezet op verschillende afdelingen en dit kan variëren van woonafdeling, behandelafdeling of dagbesteding. Vanwege de achtergrond van de cliënten zijn een aantal afdelingen gesloten.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s begeleidt je een groep cliënten volgens een vastgesteld programma. Op iedere afdeling en op ieder moment is er altijd wel iets te doen en door jouw proactieve werkhouding pak je snel werkzaamheden op. Vanuit je expertise lever je een bijdrage aan observatie en overdracht en onderhoudt je contact met je collega’s op de groep. Dankzij jouw stevige persoonlijkheid kun je goed omgaan met de doelgroep en weet je hen te motiveren in hun dagelijkse activiteiten.

Functie eisen

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid. Uiteraard ben je flexibel en pas jij je makkelijk aan in verschillende situaties. Je hebt gevoel voor de doelgroep en weet op professionele manier met hen om te gaan. Daarnaast ben jij een echte teamplayer met sterke communicatieve vaardigheden. Ondanks dat jij niet altijd in hetzelfde team zit, kan het team wel op jou bouwen. Je bent daarnaast in het bezit van een diploma op mbo-4 of hbo niveau in de richting van SPW, MMZ, AW, AB, CIOS, Maatschappelijk Werk, SPH, Social Work of Verpleegkunde. Ook heb jij al enige jaren ervaring met de doelgroep (of vergelijkbaar) en ben je minimaal 21 jaar oud.

 

 

 

 

Inschaling

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Flexibiliteit richting jou;
  • De mogelijkheid om te werken met een zeer uitdagende doelgroep;
  • De mogelijkheid om door te stromen naar andere functies binnen de organisatie;
  • Trainingen en cursussen, bijvoorbeeld ‘Agressie de baas’ en ‘Medicatie’;
  • Arbeidsvoorwaarden conform cao Gehandicaptenzorg FWG 40;
  • Uren in overleg.

Bijzonderheden

Zien we jou snel?

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Martijn Klomps, Teammanager. Hij is telefonisch te bereiken op 06-30019352. Wil je direct solliciteren, klik dan op de paarse solliciteerbutton hieronder!

 

 

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, afdelingen in Eefde en Zutphen
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 10-09-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 48182

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum