Begeleiders voor de Leeuwenberg - Wilp
Zozijn

Ervaren nieuwe collega’s gezocht!

Wil je graag met jongeren/jongvolwassenen werken?

Vind je het ook leuk om binnen een vrij (jong) team te werken, ben jij er onvoorwaardelijk voor de cliënten en voor elkaar, en heb je een gezonde dosis humor en een goed relativeringsvermogen? Dan is dit je baan!

Wij zoeken

Specialistisch ondersteuners

met een dienstverband van 60%.

Wie zijn wij ?

De Leeuwenberg is een woning voor jongeren en jong volwassenen in de leeftijd van 16 tot 30 jaar op het landgoed De Lathmer in Wilp. Het is een gezellige woning, waar de cliënt centraal staat. Door de interactie en de diverse problematieken van onze cliënten is bij ons geen dag hetzelfde.

 • Aan de ene kant van de woning wonen op dit moment 4 cliënten in de leeftijd van 16 tot 20 jaar met hechtingsproblematiek, angst- en paniekstoornissen en stoornissen binnen het autistisch spectrum. Zij vragen een gestructureerde omgeving, dagritme en een éénduidige benadering. Belangrijk is dat je als begeleider stevig in je schoenen staat, er onvoorwaardelijk bent voor de cliënt en niet achteruit deinst voor mogelijke agressie.
 • Aan de andere kant wonen 6 cliënten in de leeftijd van 18 tot 30 jaar. Het is een club die houdt van gezelligheid, maar ook van duidelijkheid. Deze krijgen ze in de vorm van een dagprogramma. Jij als begeleider kan deze structuur bieden, en daar waar nodig en/of mogelijk is, deze ook weer loslaten. Belangrijk is hierbij dat je het inzicht hebt om op tijd te signaleren wanneer je het lijntje weer terug moet pakken.
 • Vanuit onze woning worden er ook diensten gewerkt op het Dagcentrum. Dit betekent dat je maandelijks een aantal diensten werkt, waarbij je opstart op de woning en vervolgens bij de Dagbesteding gaat werken.

  Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Wat verwachten wij van onze nieuwe collega

 • naast je beroepsgerichte opleiding op minimaal niveau 4, heb je kennis van en ervaring met de diverse problematieken;
 • je hebt een aantal jaren werkervaring opgedaan binnen de doelgroep;
 • je staat je mannetje, biedt de cliënt stabiliteit en nabijheid, en kunt professioneel afstand bewaren;
 • uiteraard beschik je over de nodige flexibiliteit, een gezonde dosis humor en zelfreflecterend vermogen;
 • je bent enthousiast en energiek;
 • als je bij ons komt werken, word je op beide groepen ingezet.

Dit bieden wij

  • een arbeidsduur van ca. 22 uur/week (een ander percentage is bespreekbaar);
  • een salaris van maximaal € 2807,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 40;
  • een eindejaarsuitkering van 7,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden;
  • een leerrijke werkomgeving, met o.a. training op het gebied van agressiepreventie en –hantering;
  • voor externe kandidaten: een aanstelling in 1e instantie voor de duur van een jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband omgezet in onbepaalde tijd;
  • Interne kandidaten behouden hun aanstelling.

Procedure

Alle nieuwe medewerkers dienen bij indiensttreding een “Verklaring omtrent Gedrag” te overhandigen. Tevens worden er, in het kader van de Vergewisplicht, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers/leidinggevende.

Als we de geschikte kandidaten gevonden hebben, sluiten we de vacature. Zoeken we nog versterking? Dan laten we hem nog even open staan. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Type Werkplein
Intern nummer OV 19-069
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 6 De Leeuwenberg Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Ilse Harleman, manager: 06 27628313
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 18-02-2020
Reageer voor 01-04-2020
Ingangsdatum 18-02-2020
Nummer 45891
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn