Bijbaan in de zorg
Careaz

Functieomschrijving

Dé kans om gedurende jouw zorgopleiding werkervaring op te doen én geld te verdienen. Deze mogelijkheid bieden we bij alle locaties van Careaz in Borculo, Dinxperlo en Lichtenvoorde, maar natuurlijk zijn er ook mogelijkheden voor een bijbaan in de thuiszorg in één van de regio's: Aalten, Berkelland en Oost Gelre. 

Tijdens deze bijbaan doe je ervaring op in het bieden van zorg, maar belangrijker nog: je leert hoe belangrijk het is dat je je cliënt(en) kent, hoe jij met persoonlijke aandacht het verschil kan maken en hoe je het beste kunt handelen in (on)voorziene situaties. Want één ding is zeker: ieder mens is uniek.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar studenten die een zorgopleiding volgen (bijvoorbeeld verzorgende IG, mbo-verpleegkundige of hbo-verpleegkundige).

Inschaling

Afhankelijk van jouw opleidingsachtergrond ga je aan de slag als zorgondersteuner, helpende (plus) of verzorgende IG. Het bruto uurloon kan variëren van €10,53 tot (maarliefst) €17,65 per uur. Vanzelfsprekend bestaat de mogelijkheid om gedurende jouw opleiding door te groeien van zorgondersteuner naar helpende (plus) of verzorgende IG. 

We bieden je in eerste instantie een jaarcontract, waarbij uitzicht op uiteindelijk een vaste baan bij Careaz groot is. En omdat wij begrijpen dat jouw opleiding voorlopig voorgaat op werk, werk je op flexibele basis en dus wanneer het jou uitkomt. Je kunt jezelf inschrijven op openstaande diensten van het team/de teams waar je onderdeel van uitmaakt. Het enige uitgangspunt hierbij is dat je ten minste 150 uur per jaar werkt. 

Solliciteren kan via:

https://werkenbijcareaz.nl/vacature/bijbaan-in-de-zorg/

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met ons op via 088-110 6000.

Type Vacature
Intern nummer v.210021
Organisatie Careaz
Locatie Careaz, diverse locaties
Postcode 7132EJ
Stad Lichtenvoorde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Helpende niveau 2
Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 14-06-2021
Reageer voor 02-07-2021
Nummer 66050
Doorsturen Bekijk PDF

Careaz

Bij Careaz vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en trots bent op wat je doet voor anderen. Daarom krijg je veel ruimte om samen met je team eigen keuzes te maken en je talenten voluit te benutten en ontwikkelen.

Er werken zo’n 800 medewerkers en 800 vrijwilligers bij Careaz. Samen zetten we ons elke dag weer in voor het levensgeluk van kwetsbare ouderen. Onze kernwaarden persoonlijk, dichtbij en vertrouwd geven richting aan de manier waarop we ons werk doen: met volle aandacht voor de wensen van ouderen en hun naasten. Maar ook met volle aandacht voor onze professionals. Medewerkers waarderen het werken bij Careaz en blijven vaak lang bij ons. Voor ons een teken dat we op de goede weg zijn in ons streven om een aantrekkelijke Achterhoekse werkgever te zijn.

Meer over Careaz