Bijbaan Student zorg in opleiding, Wierden (1 dag per week – 8 uur)
Carintreggeland

Functieomschrijving

Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten?
Wil jij gerichte werkervaring op doen en jezelf verder ontwikkelen?
Heb jij een positieve levensinstelling met humor?

Dan willen we jou graag in ons team!

Je gaat 1 dag in de week werken in ons team bij de Botterhof. Je werkt zelfstandig op een kleinschalige en rustige woongroep en hebt de zorg voor 6 bewoners. Onze cliënten hebben een intensieve zorgvraag op het gebied van psychogeriatrie. In onze woning heeft iedere cliënt een eigen slaapkamer en hebben we een gemeenschappelijke huiskamer/ woonkeuken. Hier koken en eten we samen aan de grote tafel, je kunt een krantje lezen met de bewoner of een spelletje doen. Een gezellige sfeer en veel persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk naast het leveren van goede zorg.
Je draait zelfstandig een vroege of een late dienst. We kijken samen wat je in je opleiding of stage al hebt gedaan, zodat we kunnen vaststellen voor welke werkzaamheden je bevoegd en bekwaam bent. De verpleegtechnische handelingen die je beheerst worden nog wel eerst getoetst binnen ons team voordat je deze zelfstandig gaat doen. Je vindt het net als je collega’s belangrijk om onderling nauw contact te houden met elkaar net als met de andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Ook kun je altijd even overleggen met collega’s van de naastgelegen woning. Op die manier sta je er nooit alleen voor!

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein door onze lokale aanwezigheid. We hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien!

Wie ben jij?

 • Je bent student HBO-V en bezig met je 3e of 4e leerjaar
 • Je bent voor langere tijd 1 dag in de week beschikbaar; natuurlijk houden we rekening met een nieuw lesrooster in een nieuw schooljaar jouw lesrooster die wellicht kan wisselen
 • Je bent sociaalvaardig en luistert écht naar de cliënt
 • Je blijft rustig in onbekende situaties en kunt beslissingen nemen wanneer nodig
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kunt adequaat handelen op een moment dat dit nodig is
 • En bovenal je bent lief voor onze bewoners

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Een mooie ontwikkelomgeving waarbij je waardevolle werkervaring op kunt doen en kunt groeien in je persoonlijke ontwikkeling.
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s en medestudenten
 • Salaris is conform CAO VVT afhankelijk van je studiejaar, bekwaam- en bevoegdheden
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via Whatsapp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega! 
Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via Whatsapp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-081
Organisatie Carintreggeland
Locatie Wierden, Carintreggeland Huis De Botterhof
Postcode 7642VM
Stad Wierden
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 8
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Sabine Nijkamp, e mail s.nijkamp-grobben@carintreggeland.nl
Functie(s) Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 22-05-2020
Reageer voor 15-06-2020
Nummer 53017

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland