Bijbaan studenten verpleegkunde / verzorgende IG
Kleingeluk

Functieomschrijving

De thuiszorgteams van KleinGeluk werken in de zorgwoningen in de directe omgeving van onze woonzorgcentra en in de wijk, binnen de gemeente Apeldoorn.

In de thuiszorg kom je bij cliënten thuis, ieder met een eigen zorgvraag. Je hebt met veel verschillende mensen persoonlijk contact. Je werkzaamheden bestaan uit (tijdelijk) geplande- en ongeplande zorg. Ongeplande zorg vind plaats na een oproep via de persoonsalarmeringen.

Als student verpleegkunde / Verzorgende IG ondersteun je de thuiszorgteams wanneer jij tijd hebt om te werken.  Je verricht verzorgende, verpleegtechnische en begeleidende taken. De werkzaamheden zijn afhankelijk van je studie en opleidingsjaar.

Alle zorghandelingen die je gaat uitvoeren heb je al tijdens de praktijk lessen en/of stages uitgevoerd en dienen met een voldoende beoordeeld te zijn.

Je krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen.
Uiteraard ontvang je goede begeleiding van ervaren zorgprofessionals.

Functie eisen

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je kennis en ervaring mee:

  • Je bent 3e 4e jaar mbo / hbo student verpleegkunde of verzorgende IG;
  • Je hebt minimaal één stage met een voldoende afgerond;
  • Je beschikt over een dienstverlenende, verantwoordelijke en klantgerichte instelling;
  • Je weet de zorg af te stemmen op de wensen en behoefte van de cliënten en hebt oog voor hun persoonlijke situatie;
  • Je bent leergierig en een echte teamplayer;
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs.

Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en kan je prima in teamverband als ook zelfstandig werken.

Tenslotte mag jij als verpleegkundige / verzorgende IG in opleiding meedenken over de kwaliteitsverbetering van onze zorg. Wij staan open voor jouw ideeën!

Inschaling

Een salaris conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg (CAO VVT), afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring;

Bijzonderheden

  • Een (parttime) dienstverband voor in 1e instantie de duur van 7 maanden (uren in overleg); zodat jij zelf kunt bepalen of je wel of niet kunt komen werken en of het werk goed te combineren valt met stage en opleiding;
  • Een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
  • Doorgroeimogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Kleingeluk
Locatie Thuiszorgteams Kristal, De Groene Hoven, Nieuw Zuidzicht, Symfonie
Postcode 7333NC
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Niet van toepassing
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 12-11-2020
Reageer voor 01-02-2021
Ingangsdatum 12-11-2020
Nummer 55947
Doorsturen Bekijk PDF

Kleingeluk

GELUKSBRENGERS gezocht. Wij zijn KleinGeluk! Dé Apeldoornse ouderenzorgorganisatie ontstaan uit De Zorgmensen en De Goede Zorg samen. Zorgen voor ouderen is zoveel meer dan iemand aankleden, een bed verschonen en de administratie bijhouden. Het gaat om de mooie momenten tussen de regels door. Je weet wel, van die kleine dingen die een dag de moeite waard kunnen maken. Het is dan ook onze missie om cliënten natuurlijk de juiste zorg te verlenen, maar ook net dat beetje extra te geven. Met een klein gebaar voor een glimlach te zorgen. Dat kleine geluksgevoel te brengen. Met dagelijkse geluksmomentjes die van onschatbare waarde zijn. Zo maken wij het verschil. Kom jij ons daarbij helpen? Werken in de ouderenzorg moet echt persoonlijk zijn, vinden we. Daarom werk je bij KleinGeluk kleinschalig. Medewerkers die zich echt thuis voelen, daar doen we het voor. We bieden veelzijdige ontwikkelingsmogelijkheden. En onze locaties zijn goed bereikbaar, of je nu met de fiets, het openbaar vervoer of de auto komt.

Meer over Kleingeluk