Business Controller - 36 uur
Zorggroep Noorderboog

De uitdaging

Eigen verantwoordelijkheid en sturing geven aan jouw agenda als business controller, dát  is mogelijk in deze functie van controller. Bij zorggroep Noorderboog is behoefte aan een vakvolwassen professional, die achter het bureau vandaan komt en veel in overleg is met managers en teamleiders in de regio.

Naast de reguliere control- en advieswerkzaamheden ben jij breed geïnteresseerd en neem jij deel aan projecten zoals de implementatie van een nieuw dashboard systeem (Qlik sense ) en vastgoed investeringen in de komende jaren twv € 25 miljoen. Daarnaast heb jij uitstekende competenties om met collega’s in het zorgvak op een gelijkwaardige manier in gesprek te gaan en bij te dragen aan verbetering van de stuurinformatie.

De organisatie

Zorggroep Noorderboog biedt op 18 locaties zorg en ondersteuning aan mensen met lichamelijke problemen (somatiek) en mensen met geheugenproblemen (psychogeriatrie). Zorggroep Noorderboog is een lerende organisatie. Er wordt ruimte geboden voor ontwikkeling en het oprekken van kaders. Kleine, verantwoordelijke teams geven zelfstandig invulling aan de dienstverlening aan bewoners.

Stafdiensten waaronder HR, ICT, finance en control zijn centraal gevestigd in Meppel.

De organisatie faciliteert en stimuleert de beweging om het eigenaarschap van medewerkers verder te ontwikkelen. Als business controller heb jij ook een verantwoordelijkheid om deze verandering in cultuur en in houding en gedrag verder vorm te geven.

De functie

Samen met een medewerker control en een collega business controller ondersteun jij op bedrijfseconomisch terrein jouw collega’s in vijf regio’s. De organisatie is financieel gezond en kent een omzet van meer dan € 75 miljoen. Naast de ruim 1800 vaste medewerkers zijn er circa 1200 vrijwilligers werkzaam.

Als business controller adviseer jij (on)gevraagd het management op het gebied van productie, financiën en informatievoorziening. Je bewaakt de samenhang van bedrijfseconomische en bedrijfskundige informatievoorziening. Projecten die van bedrijfseconomische aard en/of bedrijfskundig georiënteerd zijn, stuur jij aan en begeleid jij. Projectmanagement vaardigheden zijn daarom erg welkom.

Voor een goede monitoring en interne controle zorg je samen met je collega’s voor plannen, slimme rapportages en analyses. Op financieel gebied neem jij het initiatief en pak jij de leiding bij begrotingen en meerjarenplannen.

Je rapporteert aan de concern controller.

Voor wie 

Jij krijgt een grote mate van zelfstandigheid en kunt zelf bepalen hoe jij je werkdag invult. Daar tegenover staat dat jij initiatief toont in het zoeken van verbinding met management, teamleiding en andere collega’s op de locaties. Ook is het belangrijk dat jij verantwoordelijkheden naar je toetrekt en transparant bent over je aanpak en resultaten.

Wie zoeken we?

  • Een actieve persoonlijkheid, die graag achter het bureau vandaan komt
  • Een slimme, snelle denker, die mensen kan enthousiasmeren
  • Een verbindende bedrijfseconoom met een relevante opleiding
  • Iemand met oprechte interesse in de zorgsector
  • Een bewezen aantal jaren werkervaring in deze functie, bij voorkeur in de zorg
  • Een brede interesse en inlevingsvermogen
  • Een persoonlijkheid die graag verantwoordelijkheden naar zich toetrekt en impact wil maken

Voorwaarden         

Salaris:                  marktconform (non-profit)                                          Contractvorm:        jaarcontract, daarna uitzicht op een vast contract
Inzet:                    36 uur per week (flexibele arbeidstijden)
Start:                    in overleg

Meer informatie

De werving en selectie voor deze functie wordt verzorgd door Talent in Control. Contactpersoon is Jan Smith – 06-54301205. Interesse? Neem gerust contact op of mail je cv naar: jan.smith@talentincontrol.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Noorderboog
Locatie Werkhorst
Postcode 7944 AV
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Jan Smith 06-54301205 ( Talent in Control )
Functie(s) Controller
Publicatiedatum 06-09-2019
Ingangsdatum Z.s.m. gaat in overleg
Reageer voor 31-10-2019
Nummer 48138
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noorderboog

Zorggroep Noorderboog bestaat uit dertien woonzorgcentra en verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken. De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Wij vinden het belangrijk dat mensen, ook als ze ouder worden, midden in de samenleving blijven staan. We helpen daarbij, op een gastvrije en vriendelijke manier, met een beetje hulp of met veel ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, thuiszorg, maaltijdvoorziening, revalidatie, behandeling, verzorging of verpleging zijn. Bij Zorggroep Noorderboog werken ruim 1500 medewerkers en ongeveer 1200 vrijwilligers. Het werkgebied omvat de gemeenten Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en De Wolden.

Meer over Zorggroep Noorderboog