Casemanager dementie, Hengelo/Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

Voor de werkgebieden Hengelo en Almelo zijn wij op korte termijn op zoek naar 2 enthousiaste collega’s. We hebben behoefte aan initiatiefnemers, meedenkers, doordenkers en aanpakkers. Professionals die van zorgen hun vak hebben gemaakt omdat ze, net als wij, van mensen houden. Wij verlenen zorg op de Carintreggeland manier: passende zorg en individuele ondersteuning. De klant houdt de regie, jij het initiatief. Zo bieden we onze klanten op maat gemaakte hulp en ondersteuning die hij of zij verdient.
Wil jij ervoor zorgen dat mensen met dementie zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en zet jij het welbevinden van deze doelgroep voorop? Lijkt het jou een uitdaging om vanuit jouw specialistische zorgkennis te werken aan de beste zorg en de kwaliteit van leven van de klant met dementie? Ben jij een zelfstandige, signalerende en inspirerende HBO-er die gaat voor optimale zorg- en dienstverlening? Vind jij het leuk om andere professionals te coachen en te adviseren, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als casemanager dementie ondersteun en begeleid je zowel de mens met dementie als diens mantelzorgers. Daarnaast bewaak je de onderlinge samenhang in de zorgverlening, zodat kwalitatief breed verantwoorde zorg geleverd kan worden vanuit de vraag en de behoefte van de hulpvrager.

De casemanager is een expert in het web van het zorgaanbod op het gebied van dementie en zorgt ervoor dat de klant met dementie zo lang mogelijk thuis kan wonen met een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Dit geldt niet alleen voor de klant zelf, maar ook eventueel voor diens mantelzorger. Als thuis wonen niet meer haalbaar is, ondersteun je in de toeleiding naar een passende woonomgeving. Je werkt aanvullend op en versterkt het al aanwezige cliëntsysteem

In overleg met klant, mantelzorger, het zorgteam en / of andere zorg professionals wordt de inhoud van de zorg bepaald. Daarbij ben je proactief en anticipeer je op hetgeen gaat komen. De casemanager levert een bijdrage aan het ontwikkelen, integreren, profileren en professionaliseren van casemanagement bij dementie.

Jij bent

 • Een (stevige) gesprekspartner voor zowel professionals als informele zorgverleners die systematisch en analytisch kan denken en zich kan bewegen in complexe (familie)situaties, een vertrouwensband kan opbouwen en kan omgaan met tegengestelde belangen.
 • Een teamspeler, maar ook zelfstandig werkend, iemand die organisatie overstijgend kan denken, proactief is, in enige mate gezag uitstraalt en beschikt over de nodige (levens)ervaring.
 • Toe aan dit echte werk

Jij hebt

 • Een zorggerelateerde en afgeronde HBO opleiding.
 • Kennis van dementie en affiniteit met mensen met dementie is een vereiste.
 • Een afgeronde post HBO-opleiding tot Casemanager dementie is een pre.
 • Je beschikt over een rijbewijs en je hebt auto tot je beschikking
 • Mocht je meertalig zijn, bij voorkeur arabisch/islamitisch, dan zou dat een pre zijn.

Wij bieden

 • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
 • Uitstekende groeimogelijkheden
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 50
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Uitzicht op verlenging van het contract
 • Een passen opleiding tot tot casemanager dementie is een vereiste bij verlenging van het contract

Interesse?

 

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 30 september 2019.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Je sollicitatie dien je uiterlijk vóór 23-09-2019 in te zenden.

Mocht je voor een gesprek worden uitgenodigd, krijg je krijgt op 26 september een bevestiging via E-Mail.

 

Type Werkplein
Intern nummer 19-247
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, De Boortoren
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Lawrence Vrugteman, telefoon 06-34348245 of Monique Kolkman, telefoon 06-3436 1843.
Functie(s) Casemanager
Publicatiedatum 06-09-2019
Reageer voor 22-09-2019
Nummer 48142

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland