Verzorgende IG
Markenheem

Functieomschrijving

Voor onze locaties in Doetinchem, Zelhem, Hummelo en Hengelo (Gld) zijn wij op zoek naar Verzorgende IG.

Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het bieden van lichamelijke verzorging op basis van het zorgleefplan. Jouw belangrijkste taken zijn:

De belangrijkste taken zijn:

  • bieden van persoonlijke en professionele begeleiding en zorg op maat.
  • signaleren van geestelijke en lichamelijke veranderingen en hierop actie ondernemen
  • uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, volgens protocol
  • denken in mogelijkheden
  • controles uitvoeren bij cliënten
  • elektronisch cliëntendossier bijwerken

Binnen Markenheem werken we vanuit het gedachtegoed positieve gezondheid. Je bent bekend met en onderschrijft dit gedachtegoed. In je zorgverlening zet je de cliënt centraal om samen in de laatste fase van het leven meer kleur te kunnen geven.

Functie eisen

Je hebt een opleiding verzorgende IG (MBO-niveau 3) en bij voorkeur minimaal 1 jaar werkervaring. Je hebt affiniteit met de doelgroep PG en somatiek. Je bent in staat zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren, maar ook in staat om in een multidisciplinair team te functioneren. Je kijkt vooruit en pakt kansen aan om jezelf te ontwikkelen. Je bent cliëntgericht in het onderzoeken van wensen en behoeften van onze bewoners en weet hiernaar te handelen. Je hebt oog voor de persoonlijke situatie van onze bewoners, ook voor datgene wat niet altijd direct zichtbaar is. Je voelt je betrokken bij je werk.

Inschaling

Salariëring conform CAO VVT, FWG schaal 35. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Samen met jou op weg naar een vast dienstverband, maken we de start met een jaarcontract. Alle uren zijn bespreekbaar.

Bijzonderheden

Heb je interesse? Solliciteer dan via www.werkenbijmarkenheem.nl. Wil je meer weten over deze functie? Neem telefonisch contact op met HRM op telefoonnummer 0314-377928 of stuur een app naar 06-12903900.

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem, alle locaties
Postcode 7001 CR
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 12
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 31-01-2020
Reageer voor 29-02-2020
Ingangsdatum 31-01-2020
Nummer 42038
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Markenheem, voor zorg dichtbij De stichting Markenheem levert ouderenzorg in een vijftal locale gemeenschappen, te weten Schavenweide en Croonemate in Doetinchem, De Bleijke in Hengelo(GLD), Hyndendael in Hummelo en De Zonnekamp in Zelhem. Wij bieden in onze locaties zorg aan ruim 300 bewoners. Dit doen wij met circa 650 medewerkers en 500 vrijwilligers. Wij zijn een klantgerichte organisatie, waarbij de belangen van onze cliënt een belangrijke rol spelen. Wij zijn ons bewust van het spanningsveld tussen de wensen van onze cliënt, onze medewerkers en de te bieden faciliteiten. Wij zien het als onze uitdaging binnen deze context professionele zorg te verlenen.

Meer over Markenheem