Coördinator Nachtdienst - Wilp
Zozijn

Werk je graag als andere mensen slapen? Ben jij op zoek naar een flexibele, verantwoordelijke baan, waarbij jij jouw coördinerende, verzorgende en agogische kennis en talenten kunt inzetten? Dan is deze baan voor jou!

Wat zoeken wij?

een coördinator nachtdienst met een dienstverband tot max. 70%

Eventueel zijn deze uren aan te vullen in combinatie met het werken overdag binnen onze woningen op Landgoed de Lathmer in Wilp.

Dit zijn wij

De Nachtdienst is een onderdeel binnen regio Oost-Veluwe.

Binnen regio Oost-Veluwe in Wilp fungeren de medewerkers nachtdienst als eerste aanspreekpunt voor de voorzieningen in de nachtsituatie.

Via de akoestische bewaking en aanvullende domotica observeren zij de locaties. Zowel op het terrein van het landgoed De Lathmer als van een aantal buitenlocaties (bijv. Raalte, Doetinchem, Zutphen etc.). Hierbij vervullen zij ook de (telefonische) bereikbaarheid gedurende de nachtsituatie. Per nacht zijn 7 medewerkers van de nachtdienst werkzaam, waar onder één coördinerend ondersteuner nachtdienst die bij calamiteiten een coördinerende taak heeft.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een dialoog sluiten wij aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Wat ga je doen?

Na beëindiging van de avonddienst coördineert de coördinator nachtdienst de werkzaamheden in de nachtdienst en is aanspreekpunt voor medewerkers nachtdienst. Je draagt zorg voor de nachtrust, veiligheid en continuïteit van zorg voor cliënten via domotica en ICT-signaleringssystemen. Participeert in de uitvoering van de nachtzorg, naast het bewaken van cliënten via geluids- en beeldsignalen. In geval van calamiteiten en noodsituaties voer je de regie en ben je het eerste aanspreekpunt met betrekking tot de bedrijfshulpverlening.

Herken jij je in het volgende

 • Je hebt een MBO-V (niveau 4) of HBO-V met BIG registratie
  Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg, met name van de complexe problematiek
 • Je hebt ervaring met het regisserende en coachende deel van de functie
 • Je hebt een reflecterend en relativerend vermogen
 • Je bent flexibel, sociaal, communicatief en stevig
 • Je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties
 • Je kunt methodisch werken, goed coördineren en regisseren
 • Je kunt je grenzen bewaken en goed samenwerken met anderen
 • Je hebt affiniteit met cliënten met een verstandelijke beperking en een intensieve ondersteuningsvraag
 • Je hebt affiniteit met computers, ICT en domotica

Dit bieden wij

 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan, waaronder training op het gebied van agressiepreventie en -hantering. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • Een marktconform salaris aangevuld met een ruime onregelmatigheidstoeslag op je salaris in verband met het werken gedurende nacht.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden
 • Voor externe kandidaten: een aanstelling in 1e instantie voor de duur van een jaar, bij gebleken geschiktheid is het de intentie om het dienstverband daarna om te zetten in onbepaalde tijd

Procedure

We zien graag je sollicitatiebrief, via Zorgselect, tegemoet.

De selectiegesprekken vinden in overleg plaats.
Als dé geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we wat langer door.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 5 Nachtdienst Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 25.20
Uren tot 25.20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Wicher Jansen, manager Nachtdienst, telefoonnummer 06-11620865
Functie(s) Begeleider niveau 4
Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 07-07-2020
Reageer voor 30-04-2021
Ingangsdatum 07-07-2020
Nummer 53705
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn