Coördinator Toegang en Trajecten
Kadera, aanpak huiselijk geweld

Functieomschrijving

Interne/Externe vacature

Kadera streeft naar een wereld zonder huiselijk geweld. Dit doen we door vrouwen en mannen en hun kinderen op te vangen en begeleiding bij mensen thuis te bieden, maar ook door voorlichting en trainingen te verzorgen. Daarnaast wil Kadera vooral iedereen in de samenleving stimuleren om zich in te zetten tegen huiselijk geweld, zowel bedrijven en organisaties als particulieren. Niet per se met grote acties, maar juist vanuit datgene wat iemand al doet en goed kan. Want alleen samen kunnen we huiselijk geweld echt verslaan.

Voor Team Toegang en Trajecten zijn wij op zoek naar een:

Coördinator Toegang en Trajecten
voor 28 uur per week (standplaats Zwolle)

Functie
Als Coördinator Toegang en Trajecten ben je de intermediair tussen de (potentiële cliënt), het cliëntsysteem, de doorverwijzers en de hulpverlening voor de regio Overijssel. Je adviseert de cliënt en doorverwijzers over vragen op het gebied van huiselijk geweld, de hulpverleningsmogelijkheden en over de te nemen stappen. Je draagt zorg voor een juiste aansluiting van het hulpaanbod op de hulpvraag van de cliënt en zorgt er voor dat de cliënt goed geïnformeerd is over waar en wanneer de hulpverlening gaat starten. Je werkt dossiers tijdig bij en legt gemaakte afspraken vast. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een optimale doorstroom van cliënten en onderhoud je daartoe intensieve interne en externe contacten. Je rapporteert aan de Manager Hulpverlening.

 

Functie eisen

Profiel
Je bent in het bezit van een HBO-diploma (Social Work, SPH, MWD of gelijkwaardig). Je hebt ervaring met het werken met gezinnen waar huiselijk geweld een rol speelt en / of hebt kennis van de sociale kaarten en kunt hierin een coördinerende, logistieke functie vervullen. Je hebt aantoonbaar kennis van sociale wet- en regelgeving en bent op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in het externe sociale domein. Je hebt een uitstekend probleem analytisch vermogen, bent sterk in plannen en organiseren, bezit goede communicatieve vaardigheden en kunt goed netwerken. Maar bovenal ben je ook een prettige, pro-actieve collega, open en direct en waar nodig bereid “de handen flink uit de mouwen te steken”.

Inschaling

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract. Een verlenging van het contract behoort tot de mogelijkheden. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal Werk, schaal 9 (max. € 3.988,-- bruto per maand bij 100% dienstverband).

Bijzonderheden

Informatie en sollicitatie
Inlichtingen worden desgewenst verstrekt door A. van der Wel, Manager Hulpverlening, via telefoonnummer 088-4222495, op de volgende momenten:

  • Woensdag 20 maart tussen 11:00 en 12:00 uur
  • Donderdag 21 maart tussen 14:30 en 15:30 uur
  • Dinsdag 26 maart tussen 9:00 en 10:00 uur

Je kunt je sollicitatie tot en met 26 maart a.s. richten aan Stichting Kadera, via Zorgselect. De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

*Sollicitatiegesprekken zijn gepland op  woensdagmorgen 3 april 2019*

Type Vacature
Organisatie Kadera, aanpak huiselijk geweld
Locatie Kadera, standplaats Zwolle
Postcode 8011GD
Stad Zwolle
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO CAO Sociaal Werk
Informatie verkrijgen bij Zie vacature
Functie(s) Begeleider/Werkbegeleider
Casemanager
Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Overig
Publicatiedatum 14-03-2019
Ingangsdatum 14-3-2019
Reageer voor 27-03-2019
Nummer 44376
Doorsturen Bekijk PDF

Kadera, aanpak huiselijk geweld

Stichting Kadera aanpak huiselijk geweld vindt huiselijk geweld onacceptabel. Het voorkomen en stoppen van huiselijk geweld is onze core business. Wij geven hier invulling aan middels preventie, vroegsignalering, ambulante trajecten, opvang en nazorg. Wij werken vanuit respect voor en vertrouwen in de kracht en de mogelijkheden van de cliënt, de medewerker en samenwerkingspartners.

Meer over Kadera, aanpak huiselijk geweld