Coördinerend Begeleider LVB Jeugd | 28-36 uur
's Heeren Loo Oost-Nederland

Ik krijg voldoening van mensen helpen en hoe ik hier werk vind ik heel prettig. De manager laat mij heel vrij. Ik kom vaak met nieuwe ideeën en plannen ten behoeve van de behandeling en het is heel fijn dat iemand je daar vrijheid in geeft. Aldus Jochem, Begeleider Auriga.

Waar ga je werken?
Locatie Auriga is een orthopedagogisch behandelcentrum in de regio Dordrecht. Auriga biedt ondersteuning en behandeling aan kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking en een complexe hulpvraag.

Wij zijn voor onze locaties op zoek naar meerdere coördinerend begeleiders. Heb jij ervaring met de doelgroep én ben jij hbo-opgeleid? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wie ga je helpen?
Bij Auriga wonen kinderen en jongeren met een lichte verstandelijke beperking, een complexe hulpvraag en bijbehorende uitdagende gedragspatronen. Per kind wordt er met aandacht gekeken naar de wensen en mogelijkheden. Werken met onze doelgroep is niet altijd eenvoudig, maar áls je samen vooruitgang boekt, geeft dit veel voldoening.

Hoe ga je helpen?
Geen dag zal hetzelfde zijn. Telkens weer doen de jongeren aanspraak op je geduld, je doorzettingsvermogen en je creativiteit. Perspectief willen en kunnen bieden is erg belangrijk en vraagt veel van je kennis en kunde, maar zeker ook van je werk- en levenservaring. Aangevuld met humor, passie en energie helpen we elkaar verder! Beschik jij over voldoende ervaring én de bijbehorende competenties? Solliciteer! 's Heeren Loo geeft je de ruimte en het vertrouwen om te werken op jouw manier!

Dit bieden wij
  • Voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Dan bieden wij direct een vast contract!
  • Een baan met veel verantwoordelijkheid, uitdagingen én voldoening.
  • Een aantrekkelijk salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg in FWG 45, minimaal € 2016,- en maximaal € 3084,- bij een voltijd dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.
Dit ben jij
  • Je bent een ervaren begeleider met een afgeronde zorgopleiding op hbo-niveau zoals Pedagogiek, SPH, of social work.
  • Je bent praktisch en communicatief vaardig (zowel in woord als geschrift).
  • Jij deinst niet terug voor complex gedrag.
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan met de doelgroep LVB kind&jeugd of LVB jongvolwassenen.
  • Je bent flexibel inzetbaar op onregelmatige diensten, waaronder slaapdiensten. Samen kijken we hoe we het rooster zoveel mogelijk kunnen aanpassen op jouw beschikbaarheid.
Beschik jij over de nodige ervaring met onze doelgroep, maar voldoe je (nog) niet aan de opleidingseis? Bekijk onze vacature voor mbo professionals.

Ben je nog in opleiding én wil je graag ervaring opdoen met onze doelgroep? Kom bij ons werken als Begeleider Slaapdiensten!

Wil je meer informatie?
Enthousiast? Wij ontvangen graag jouw CV én motivatie en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie? Meer weten over onze locatie Auriga? Kijk hier op onze site. Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Wendy Camper via 06-12 58 25 68.Voor overige vragen neem je contact op met de afdeling recruitment via 088-0370510.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Full time
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 5
Publicatiedatum 28-04-2021
Reageer voor 28-04-2022
Nummer 67712

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland