Coördinerend begeleider LVB jeugd
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Jij zorgt ervoor dat mijn dag gestructureerd verloopt. Ik kan dan rekenen op een veilige en vertrouwde omgeving. Als jij mij vertrouwen geeft, dan help je mij zo zelfstandig mogelijk te zijn met wonen, leren en werken. Tof toch?"

Waar ga je werken?
Wij bieden in Ermelo aan ongeveer 680 cliënten integrale zorg op gebied van wonen, werk en dagbesteding. Kernwaarden als passie, samen, betrokken en ontwikkeling zijn en blijven herkenbaar. We willen optimaal aansluiten bij de cliëntvragen en dat de cliënt en hun verwanten, wettelijk vertegenwoordigers onze ondersteuning, begeleiding en behandeling positief waarderen. Belangrijke aanvullende waarden binnen onze regio zijn dan ook openheid en gastvrijheid, bewogen en levenslustig.

Dit is een thuis voor kinderen met een lichte verstandelijke beperking en een complexe hulpvraag. Wij zijn een team in opbouw. Dit betekent dat er zowel binnen het team als binnen de woongroep nog een hoop moet gebeuren. Bouw jij met ons mee aan een mooie toekomst voor deze pittige, uitdagende jongerengroep.

Wie ga je helpen?
Hier wonen kinderen met een lichte verstandelijke beperking en uitdagende gedragspatronen. Per kind wordt er met aandacht gekeken naar de wensen en mogelijkheden. Overdag gaan de kinderen naar school of naar dagbesteding.

Hoe ga je helpen?
Als coördinerend begeleider heb je een belangrijke rol in de teamopbouw. Samenwerken, door bouwen en elkaar blijvend vertrouwen en sterker maken met maar één doel: een veilige plek om te wonen creëren voor de kinderen en een harmonieus werkklimaat voor jou en je collega's.

Als persoonlijk begeleider( officiële functienaam) richt je je op het stimuleren en ondersteunen van de ontwikkeling van ieder kind met een verstandelijke beperking op deze nieuwe woning. De behandelmethode Triple-C is het uitgangspunt voor het zoeken naar de mogelijkheden in ontwikkeling voor ieder individueel kind. De begeleiding die we bieden doen we in samenspraak met ouders en verwanten. Samen met ouders en het multidisciplinair team gaan we voor ontwikkeling én perspectief.

Geen dag zal hetzelfde zijn. Telkens weer wordt er veel gevraagd van je creativiteit, je geduld en je doorzettingsvermogen. Perspectief willen en kunnen bieden vraagt veel van je kennis en kunde, maar zeker ook van je werk- en levenservaring. De begeleiding is gericht op het bieden van een veilige en prettige woonomgeving.

Dit bieden wij
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1861 tot maximaal € 3189 (FWG 35 -40-45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding. (van begeleider C+ tot Persoonlijk begeleider)
  • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%
  • Een inspirerende werk- en leeromgeving waar je bijdraagt aan een goed leven voor onze cliënten.
Dit ben jij
  • Je bent een ervaren begeleider met een afgeronde opleiding mbo-mmz of hbo sph of social work. Je bent bekend met Triple-C.
  • Je persoonlijkheid houdt van een uitdaging.
  • Je wilt werken aan teamprocessen en je kan de visie uitdragen.
  • Je weet je positie zo neer te zetten dat je je collega's kan coachen.
En natuurlijk zeggen we: Je staat stevig in je schoenen staat en kunt werken met de jongeren op deze complexe zorgvragen, want op deze jongerengroep komt verbale en fysieke agressie voor.

Sollicitatieprocedure
We willen graag kennis met je maken, dus na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact op. Een meedraaidienst is onderdeel van de procedure om een goed beeld van jou te krijgen en jou een beeld te geven van de woning en onze werkwijze. En als dit niet bij jouw wensen en behoeften aansluit, dan kijken we graag met jou naar andere mogelijkheden.

Kunnen wij je verder helpen?
Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Bas Niessen, manager zorg, via telefoonnummer 06-12 32 85 64. Voor vragen neem je contact op met Astrid Peters, recruitment via 088-0370514 of Joella Morssink, recruiter, 06-82 50 14 70.

Heb je vragen over werken bij 's Heeren Loo? Bijvoorbeeld over hoe jouw sollicitatieproces verloopt of welke vacature het best bij je past? Iedere maandag van 10:00 tot 11:00 uur helpen onze recruiters je verder door alle vragen te beantwoorden in de livechat op Facebook.

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Daarom willen graag kennis met jou maken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Begeleider niveau 3
Begeleider wonen
Groepsbegeleider
Begeleider/Werkbegeleider
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 04-05-2021
Reageer voor 04-05-2022
Nummer 67961

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland