Coördinerend Begeleider Smidshuis - Wilp
Zozijn

Coördinerend ondersteuner gezocht!   

Ben jij die ondernemende, daadkrachtige en stabiele persoon, die doelgericht werkt en collega’s en cliënten daarin kan ondersteunen?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zoeken wij? 

Coördinerend ondersteuner met een dienstverband van 80%

Dit zijn wij
Het Smidshuis is een wooneenheid binnen regio Oost-Veluwe op het mooie Landgoed De Lathmer in Wilp.

Het Smidshuis is gelegen aan de Sterrenboslaan op Landgoed De Lathmer en bestaat uit 2 wooneenheden: Het Smidshuis 4 en 6.
Deze vacature is voor de ondersteuning van de cliënten en medewerkers op Het Smidshuis 4.
Hier wonen 12 cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking en daarbij een psychiatrische en/of persoonlijkheidsstoornis of autisme.

De cliënten hebben een intensieve begeleidingsvraag. Hiernaast hebben zij behoefte aan gezelligheid, respect, humor en interesse. Hierbij is het bieden van nabijheid, duidelijkheid en voorspelbaarheid ook erg belangrijk.
Een interessante en veelzijdige doelgroep waarbij geen dienst hetzelfde is. Tevens zal je ook op Het Smidshuis 6 worden ingezet.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.


Wat ga je doen?

Je begeleidt volwassen cliënten met een verstandelijke beperking en een intensieve ondersteuningsvraag en voert de regie over de uitvoering, de evaluatie en de bijstelling van het zorgplan.

Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag Informatie daarvoor haal je onder andere uit het zorgplan. Je bent alert op signalen die cliënten geven. Je rapporteert op doelen en zorgt voor bijstelling van het zorgplan.

Je bent alert op veranderingen in gedrag en voert preventieve handelingen uit ter bescherming van de cliënt en zijn omgeving. Je beschikt over zelf reflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten.

Je coacht de ondersteuners en voert regelmatig overleg met medewerkers uit de dienst Zorg Advies en Behandeling. Ook onderhoud je de contacten met de ouders/verwanten van de cliënten.
Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden en neem je deel aan overlegvormen.

Herken jij je in het volgende

 • Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4
 • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg
 • Je hebt ervaring met het regisserende en coachende deel van de functie
 • Je hebt een reflecterend en relativerend vermogen
 • Je bent flexibel, sociaal, communicatief en stevig
 • Je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties
 • Je kunt methodisch werken
 • Je kunt goed coördineren en regisseren
 • Je kunt je collega’s coachen bij het behalen van goede resultaten
 • Je kunt grenzen bewaken en goed samenwerken met anderen

Dit bieden wij

 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 45 maximaal € 3.189,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Voor externe kandidaten: een aanstelling in 1e instantie voor de duur van een jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband omgezet naar onbepaalde tijd.
 • Een uitdagende baan op een mooie woonlocatie.

Bijzonderheden

Procedure
We zien graag een brief met CV via Zorgselect tegemoet.
Als wij voldoende reacties hebben, sluiten wij de vacature. 

Een competentietoets behoort tot de mogelijkheden.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “Verklaring omtrent Gedrag”.  

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 7 Het Smidhuis 4 Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 29
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Informatie verkrijgbaar bij Jaap Bolier, manager, tel. 06-29215781, of per e-mail: Jaap.Bolier@zozijn.nl
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Begeleider wonen
Publicatiedatum 02-07-2020
Reageer voor 01-09-2020
Ingangsdatum 02-07-2020
Nummer 53631
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn