Coördinerend ondersteuner - Duiven
Zozijn

Ben jij onze nieuwe verpleegkundig onderlegde coördinerend ondersteuner met begeleidende en verzorgende vaardigheden?

Dan is dit een baan voor jou!

Voor wonen Kandia, locatie de Wilg, zijn we op zoek naar een:

Coördinerend ondersteuner met een dienstverband van 28 tot 32 uur per week

 

Wat ga je doen?

Je coördineert het tot stand komen, vaststellen, uitvoeren, evalueren en bijstellen van het zorgplan van meerdere cliënten. Je bent de eerste contactpersoon voor deze cliënten en hun verwanten. Je ondersteunt en coacht de overige medewerkers in het uitvoeren van de afspraken uit de zorgplannen. Daarnaast werk je zelf mee in de uitvoering van de zorg. Zo nodig organiseer je themabijeenkomsten om kennis en vaardigheden over te brengen. Je ondersteunt de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan. Aan jou om alles administratief én methodisch op orde te krijgen en te houden. In de overleggen neem je de voorzittersrol op je, in afstemming met manager en gedragswetenschapper. Je levert een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe collega’s en stagiaires/leerlingen.

Dit zijn wij

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Zozijn is onderverdeeld in drie regio’s en twee sectoren. Onderdeel van de regio Liemers-Achterhoek is de locatie de Wilg, waar 14 cliënten wonen. De Wilg is een locatie in Duiven. Er zijn 2 gemeenschappelijke huiskamers, cliënten hebben een eigen slaapkamer met douche en toilet. Op de Wilg wonen mensen met een matige verstandelijke beperking. Het accent van de zorgvraag ligt vooral op (intensieve) ondersteuning bij ADL-activiteiten maar cliënten vragen zeker ook begeleiding bij sociale interacties. De Wilg heeft een nauw samenwerkingsverband met verpleeghuis de Liemerije. Beiden zijn in hetzelfde pand gehuisvest. De nachtzorg wordt verzorgd vanuit de Liemerije.

Herken jij je in het volgende?

Je hebt

 • Een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4, bij voorkeur verpleegkunde
 • Meerdere jaren ervaring in de gehandicaptenzorg in een soortgelijke functie en met de beoogde doelgroep
 • Het vermogen om overstijgend te denken en het overzicht te bewaren
 • Ervaring met het regisserende en coachende deel van de functie
 • Een reflecterend en relativerend vermogen 

Je bent

 • Flexibel, sociaal en communicatief
 • Een stevige persoonlijkheid met aantoonbare senioriteit
 • Liefdevol, zorgzaam, vakkundig en vindingrijk
 • Een stabiele persoonlijkheid, die in staat is om goed de verbinding aan te gaan

Je kunt 

 • Methodisch werken
 • Goed coördineren en regisseren
 • Je collega’s coachen bij het behalen van goede resultaten
 • Je grenzen bewaken
 • Goed samenwerken met anderen

 

Dit bieden wij

 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 45, maximaal € 3.084,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), verder kent de CAO een eindejaarsuitkering van 7,05% en flexibele arbeidsvoorwaarden
 • Voor externe kandidaten: een jaarcontract dat bij goed functioneren na een jaar wordt omgezet in onbepaalde tijd

Procedure

Bij het vinden van de geschikte kandidaat sluiten we de vacature. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid; bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een “Verklaring omtrent Gedrag”.

 

Type Werkplein
Intern nummer AL 19-103
Organisatie Zozijn
Locatie A/L - Wonen Kandia De Wilg Duiven
Postcode 6921VW
Stad Duiven
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Nutte Tiekstra, manager wonen Kandia, 06-20364710 (vanaf 26 augustus) of Ada van Huet 06-31099715 coördinerend ondersteuner
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 19-08-2019
Reageer voor 30-09-2019
Ingangsdatum 19-08-2019
Nummer 47801
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.500 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn