Coördinerend thuisbegeleider, arabischtalig
Carintreggeland

Functieomschrijving

Binnen de thuisbegeleiding van Carintreggeland, regio Almelo zijn wij op zoek naar een enthousiaste, flexibele, ervaren collega. We hebben behoefte aan initiatiefnemers, meedenkers, doordenkers en aanpakkers. Professionals die van zorgen hun vak hebben gemaakt omdat ze, net als wij, van mensen houden. Wij verlenen zorg op de Carintreggeland manier: passende begeleiding en individuele ondersteuning. De cliënt houdt de regie, jij het initiatief. Zo bieden we onze cliënten maatwerk door hulp en ondersteuning te bieden in de thuissituatie die hij of zij verdient.
Spreekt deze manier van begeleiden je aan? Ben je uit het juiste, bijzondere hout gesneden om dit echte werk aan te kunnen? Dan zoeken we jou!

Thuisbegeleiding gaat samen met de cliënt aan de slag om de thuissituatie stapsgewijs te verbeteren of te stabiliseren gekenmerkt door de combinatie van “handen uit de mouwen” en gespreksvoering. Je wordt ingezet bij diverse cliënt groepen (psychiatrie, ouderen, opvoedondersteuning). 

Jij bent

 • Gediplomeerd op kwalificatieniveau 4 of 5 (agogisch)
 • Ervaren in het begeleiden van cliënten met allerhande problematiek
 • Zelfstandig, communicatief, doortastend, klantgericht
 • Analytisch, flexibel, initiatiefrijk en creatief
 • Doelgericht
 • Arabischtalig (klassiek Arabisch)
 • Toe aan een nieuwe, uitdagende en boeiende baan

Wij bieden

 • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
 • Een baan met 'never a dull moment'
 • Professioneel en leuk team
 • Salaris conform CAO VVT FWG 45
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Uitzicht op verlening van het contract

Bijzonderheden

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 19-277
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, wijkverpleging
Postcode xx
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Esther Nieuwenhuis, telefoon 06 3434 0057, e-mail esther.nieuwenhuis@carintreggeland.nl
Functie(s) begeleider ambulant
Publicatiedatum 16-10-2019
Reageer voor 31-12-2020
Nummer 48939

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland