Coördinerend verpleegkundige
Azora

Functieomschrijving

Zo maak jij het verschil

Midden in Terborg staat ons dynamische en gastvrije verpleeg- en revalidatiecentrum Antonia. Als coördinerend verpleegkundige voer je verpleegkundige handelingen uit bij de cliënten van het verpleeghuis en indien gewenst telefonische triage voor andere locaties. Daarnaast draag je zorg voor de cliënten van de Palliatieve Unit. Met de andere coördinerend verpleegkundigen zorg je ervoor dat de verpleegkundige zorg binnen Antonia 24 uur per dag is gegarandeerd. Dus word je ingezet op alle voorkomende diensten (7 dagen per week avond- en/of nachtdiensten en in de weekenden ook overdag; nachtdienst kunnen en willen draaien is een must). Daarnaast coördineer jij de verpleegkundige aspecten rondom de cliëntenzorg, je levert hier een actieve bijdrage aan én je bewaakt de kwaliteit van de geleverde zorg. Dat doe je door:
• Persoonlijke en professionele zorg op maat te bieden vanuit jouw expertise.
• Te overleggen met de aanwezige verzorgenden rondom de cliënt, met zijn of haar familie en in samenwerking met de behandeld arts(en) of paramedici.
• Overzicht te hebben, je collega’s te ondersteunen en te coachen en/of door coördinerende taken op je te nemen.
• Te denken in kansen en mogelijkheden. In principe kan alles, totdat het tegendeel bewezen is.
• Niet bang te zijn voor vernieuwingen, zorgtechnologie en voortschrijdend inzicht.
• Jezelf te blijven ontwikkelen, zowel als mens als in je vakgebied.

Functie eisen

Zo ben jij

Jij begrijpt dat zorgen voor je cliënten meer is dan een takenlijstje afwerken. Sterker nog, jij neemt graag de tijd voor de cliënten en collega verzorgenden om ze zo goed mogelijk te begeleiden. En dat vereist inzet, kennis, liefde voor mensen, een open houding en de wil om je te blijven ontwikkelen.

Van onze coördinerend verpleegkundigen verwachten we ook visie en het vermogen om coördinerend en coachend op te treden. Ook ben je BHV-er of bereid dit te worden. Wij zijn kennisdelers: daarom zoeken we ook iemand die graag netwerkt en contacten legt met andere gespecialiseerde instellingen. Zo kunnen we leren van elkaar. Zij van onze expertise en jij haalt op deze manier nieuwe kennis en inzichten in huis.

Herken jij jezelf in deze beschrijving? En heb je ook je mbo-diploma Verpleegkundige niveau 4, of je hbo-V-diploma niveau 5 en ben je BIG-geregistreerd? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Inschaling

Zo maken wij het verschil

Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze cliënten de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. We zijn er dan ook trots op dat we zijn uitgeroepen tot de Beste Werkgever van Gelderland 2018-2019. Als coördinerend verpleegkundige kun jij bij Azora rekenen op:
• Een brutomaandsalaris in FWG 45.
• Direct een vast contract. 
• Stabiliteit: we zijn een gezonde werkgever, het gaat goed met ons. 
• Het Vitaliteitsprogramma ‘Azora gaat gezond’. 
• 8,33% eindejaarsuitkering.
• Een reiskostenvergoeding, een onregelmatigheidstoeslag en een telefoon en iPad in bruikleen.
• Invloed op je rooster. Jij bepaalt met je collega’s wanneer je werkt. En wanneer niet.
• Studie- en opleidingsmogelijkheden via:
o het digitale Azora Leerplein;
o ons eigen opleidingscentrum met skills-lab;
o deelname aan het Kwaliteitsregister V&V, Azora betaalt het lidmaatschap.
• 50% werkgeversbijdrage voor je pensioen (Pensioenfonds Zorg en Welzijn).
• 8% vakantiegeld.

Bijzonderheden

Zo verlenen we samen de beste zorg

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen over deze vacature? Stel deze aan: Wilma Ratering, Regiomanager, via 0315-338200.

Kun jij niet wachten om deze zelfstandige functie van coördinerend verpleegkundige uit te oefenen? Klik dan nu op de link https://www.werkenbijazora.nl/vacatures/2-co%C3%B6rdinerend-verpleegkundigen/  en solliciteer op deze vacature!

Deze vacature staat gelijktijdig open voor interne en externe kandidaten. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

 

Type Vacature
Intern nummer 20200019
Organisatie Azora
Locatie Azora, Verpleeg- en Revalidatiecentrum Antonia
Postcode 7061 AP
Stad Terborg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 5
Publicatiedatum 13-03-2020
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 31-05-2020
Nummer 51134

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora