Corona vacature
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

Wil je ons in deze Corona crisis helpen in de Ouderenzorg? Dan zijn we blij met jou. Voor onze woon/zorgcentra de Beekwal in Eerbeek en Tolzicht in Brummen en onze Thuiszorg zoeken wij mensen met een zorgachtergrond.

Wil je onze bewoners en collega’s helpen in deze bijzondere tijd? Dan ben je van harte welkom! Heb je ervaring in de zorg en weet je van aanpakken? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken tijdens de Corona-crisis. De werkzaamheden stemmen we graag met je af.

 

Functie eisen

Riwis zoekt voor de komende maanden Verpleegkundigen, Verzorgenden en Helpenden met een zorgachtergrond, bij voorkeur met een relevante opleiding. Ben je niet meer helemaal up-to-date in je vakgebied? Geen probleem, wij zorgen voor een goed inwerkprogramma. Je ontvangt een parttime dienstverband.

Inschaling

Wij bieden

  • Een uitdagende en zelfstandige functie; in bijzondere omstandigheden
  • Een tijdelijk contract met een inschaling op het niveau van de functie die vervuld wordt.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT.
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is;

Bijzonderheden

  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
  • Wil je eerst meer informatie bel dan met Jan van Ojen, HR-adviseur, telefoon: 06-34492725

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 25 juni a.s. via de button 'Solliciteren ' via de vacature op onze website: https://werkenbij.riwis.nl/vacature-algemeen-2/corona-vacature

Let op: niet solliciteren via de button onderaan deze pagina!

 

 

Let op: niet solliciteren via de button onderaan deze pagina!

Type Corona vacature
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Riwis Zorg & Welzijn in Brummen en Eerbeek
Postcode 6971CC
Stad Brummen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Uren van 3
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Jan van Ojen, HR-adviseur, tel. 06-34492725
Functie(s) Helpende niveau 2
Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 21-12-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 25-06-2021
Nummer 52471
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn