Doktersassistente Huisartspraktijk Bijland, 16-24 uur per week (2-3 dagen)
THOON (Twentse Huisartsen Onderneming Oost Nederland)

Functieomschrijving

Huisartspraktijk Bijland is gevestigd in het centrum van Oldenzaal. Bij onze praktijk werken 2 huisartsen, 3 praktijkassistentes, 2 praktijkverpleegkundigen, 1 POH-GGZ en een praktijkmanager. Samen zetten wij ons in voor optimale zorg voor onze patiënten in een gemoedelijke en ontspannen sfeer. Collegialiteit en een plezierige werksfeer kenmerken ons team. Voor meer informatie over onze praktijk: www.praktijkinfo.bijland.nl

Wegens ziekte van een van onze praktijkassistentes zoeken wij een enthousiaste doktersassistente die ons hechte team komt versterken, voor 2 of 3 dagen per week, werkdagen in overleg. Na terugkeer van de praktijkassistente bestaat de mogelijkheid het contract te verlengen, werkdagen en aantal dagen in overleg.

Je werkzaamheden bestaan uit triage- en baliewerkzaamheden en ondersteuning bij het spreekuur van de huisarts door een eigen assistentenspreekuur, waarbij je ook ingeschakeld wordt bij de chronische zorg, als je daar ervaring in hebt. Wij werken met CGM Huisarts.

Functie eisen

Je bent een gediplomeerde doktersassistente, ervaring is een pré, en stressbestendigheid, gevoel voor humor en kunnen relativeren zijn zeker eigenschappen die bij jou passen.

Inschaling

Salariëring conform CAO Huisartsenzorg. Je krijgt eerst een contract voor vervanging wegens ziekte en nadien is verlenging mogelijk na gebleken geschiktheid.

Bijzonderheden

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Machteld Bijland, praktijkmanager, 0652593437.

Wij zien je sollicitatiebrief met cv graag tegemoet, solliciteren kan tot 25 september. Sollicitaties sturen naar: bijland@huisartsoldenzaal.nl

Let op, sollicitaties lopen niet via ZorgSelect, maar via bovengenoemd e-mailadres.


THOON plaatst deze vacature in opdracht van de huisartsenpraktijk.

Type Vacature
Organisatie THOON (Twentse Huisartsen Onderneming Oost Nederland)
Locatie Huisartsenpraktijk Bijland
Postcode 7571 CA
Stad Oldenzaal
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij ziekte
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 09-09-2019
Ingangsdatum Op korte termijn, in overleg
Reageer voor 25-09-2019
Nummer 48163
Doorsturen Bekijk PDF

THOON (Twentse Huisartsen Onderneming Oost Nederland)

THOON is een organisatie van en voor huisartsen in Twente en directe omgeving en richt zich op de oprichting en exploitatie van zorggroepen. THOON stelt zich ten doel de positie van de huisarts in de (eerstelijns) gezondheidszorg te versterken, onder andere door het aanbieden van praktijkpersoneel en -consultatie.

Meer over THOON (Twentse Huisartsen Onderneming Oost Nederland)