Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV)
Manna

Functieomschrijving

Werken bij Manna, locatie de Wingerd (team Plataan/Anjer)
Jij hebt een uitdagende rol in de zorg! Als EVV-er ben je een belangrijke spil, zowel voor cliënten, familie, behandelaren en je collega’s.  Je gaat werken in een klein zelfstandig team op onze locatie de Wingerd in Enschede. Als team ben je samensturend en heb je samen de verantwoordelijkheid. Je werkt slagvaardig waarbij de wens van de cliënt voorop staat. In onze houding willen we cliënten en bewoners uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Als EVV-er ben je daarin een stimulator. Zorggroep Manna staat voor ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen!

Wat houdt de functie in?
Als EVV-er bij Manna ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging, het signaleren van problemen en door het onderhouden van contacten draag je bij aan de levenskwaliteit van cliënten in een kleinschalige leefomgeving. Voor een groep cliënten en hun eerste contactpersoon ben jij als EVV-er het eerste aanspreekpunt. Je bewaakt het zorgleefplan, zodat daarmee de continuïteit van de zorg is gewaarborgd. Je ziet toe op de naleving van de daar gemaakte afspraken en het actueel houden van het zorgleefplan. Een onmisbare en dankbare taak!

Functie eisen

Wat vragen wij?
-  Een afgeronde EVV-opleiding of de bereidheid deze te volgen
-  Goede communicatieve vaardigheden
-  Collegiaal en zelfstandig kunnen werken
-  Je bent flexibel inzetbaar in alle diensten
-  Je bent in staat te delegeren

Inschaling

Wat hebben wij jou te bieden?
Naast een goede werksfeer in een kleine organisatie met een platte structuur met enthousiaste collega’s bieden wij een salaris in FWG schaal 40 conform de cao VVT afhankelijk van het niveau en de werkervaring. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 7,4% en een actieve personeelsvereniging

Bijzonderheden

Enthousiast?
Reageren kan door een motivatie en cv te sturen naar afdeling P&O via po@zorggroep-manna.nl. Voor vragen over de inhoud van de functie kan je terecht bij Janneke Kloek, verpleegkundige of  Marjolein de Jong,, EVV-er , te bereiken via 053-3030600.  

Type Werkplein
Organisatie Manna
Locatie Zorggroep Manna De Wingerd
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Publicatiedatum 26-08-2019
Reageer voor 31-10-2019
Ingangsdatum 26-08-2019
Nummer 47901
Doorsturen Bekijk PDF

Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Manna