Eerste verpleegkundige
Mediant geestelijke gezondheidszorg

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van een team én samenwerken met bevlogen collega’s? Solliciteer dan voor de functie van  

Eerste verpleegkundige
voor 32 uur per week

binnen team Medium Zorg en wie weet draag jij binnenkort bij aan ‘Gewoon Goede Zorg!’.

Wie zijn wij?
Mediant is een integrale ggz organisatie in de regio Twente. Onze medewerkers staan bekend om hun betrokkenheid, en streven naar de best passende zorg voor onze cliënten. Door ons te oriënteren op belangrijke thema’s in de samenleving en samen te werken met onze partners in de regio, proberen we aan te sluiten op de behoeftes van cliënten en onze zorg voor iedereen toegankelijk te maken.

Mediant is een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Wij zijn gewend om elkaar, tot op het hoogste niveau, met ‘je’ aan te spreken en de informele cultuur werkt in alles door. Onze lijnen zijn intern kort; een collega om mee te sparren is zo gevonden en beslissingen, die in de lijn worden genomen, zijn ook snel gecommuniceerd.

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hun talenten blijven ontwikkelen en geven dan ook veel ruimte aan eigen initiatieven. Daarnaast zijn wij open, nuchter en weten wij van aanpakken waardoor we ons vooral kunnen richten op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Wat doen wij binnen Medium Zorg?
Afdeling Medium Zorg (MZ) is onderdeel van het sociaal psychiatrisch behandelcentrum (SPB). Het SPB biedt overwegend ambulante en wijkgerichte behandeling aan cliënten met complexe psychiatrische problematiek.

Wanneer de ambulante behandeling tijdelijk stagneert, vindt een (kortdurende) opname plaats op één van de klinische afdelingen van het SPB.  De zorg tijdens de klinische opname is intensief en er wordt naar gestreefd de cliënt zo snel mogelijk in staat te stellen de ambulante behandeling weer op te pakken.
Afdeling MZ is een open afdeling met 13 reguliere opnameplekken. Er wordt gewerkt vanuit de rehabilitatiegedachte, waarbij wordt uitgegaan van de mogelijkheden van de cliënt.

Het team MZ bestaat uit behandelaren, verpleegkundigen, agogen, een ervaringswerker en een huiskamer assistent. De medewerkers zijn bevlogen en hebben oog voor de cliënten én voor elkaar.

Functie eisen

Wat ga jij daar doen?
Als eerste verpleegkundige heb je, naast het uitoefenen van je vak als verpleegkundige, een specifieke rol binnen het team. Je vervult de kartrekkersrol met visie op zorg(verlenen), maar ook op teamprocessen. Je bent een gedreven persoonlijkheid die vanuit deze visie collega’s weet te enthousiasmeren om inhoudelijke ontwikkelingen samen op te pakken.

Om dit te kunnen ben je een stevige persoonlijkheid, een prettige gesprekspartner, waarbij mensen zich op hun gemak voelen en ben je in staat om met de nodige humor mensen in beweging te krijgen. Altijd vanuit een positieve invalshoek met als doel cliënten en collega’s te laten groeien. Het geven, maar ook ontvangen, van feedback is een tweede natuur voor je en je kunt genieten van successen, hoe klein ook.

Goed om te weten….
Wij zijn voor deze functie op zoek naar een HBO opgeleide verpleegkundige met een aantal jaren werkervaring binnen de GGZ.

Wanneer je echter beschikt over een andere vooropleiding óf je wilt misschien meer uren werken dan de 32 uur die wij nu aanbieden, neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Inschaling

Wat bieden we?
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Salariëring en rechtspositieregeling zijn overeenkomstig de CAO GGZ. De functie is ingeschaald in FWG functiegroep 50, met een minimum van € 2.091 en een maximum salaris van € 3.467 bij een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Wie kun je bellen als je meer wilt weten?
Annemiek Westerink, teammanager, neemt de telefoon op. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06- 81244088 en vertelt je graag meer. Wanneer je meer informatie wilt over de sollicitatieprocedure kun je bellen met de stafafdeling P&O, tel.nr. 053-4755525.

Als je besluit te solliciteren
Dan ontvangen wij je reactie graag uiterlijk 22 september aanstaande via www.zorgselect.nl of per email via vacatures@mediant.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 4 oktober aanstaande.

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Vacature
Intern nummer 07.34/1.40 - 1192 FJR/jbr-l
Organisatie Mediant geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Zie kopje ''bijzonderheden"
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 26-07-2019
Reageer voor 23-09-2019
Ingangsdatum 26-07-2019
Nummer 47457
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant geestelijke gezondheidszorg