Elver zoekt extra ondersteuning
Elver

Functieomschrijving

Elver heeft jouw hulp nodig!

Wil jij Elver helpen tijdens de coronacrisis?

Op dit moment kunnen wij de zorg voor onze bewoners nog leveren met onze eigen medewerkers, maar mogelijk hebben wij op korte termijn extra handen nodig. 

Ben jij gediplomeerd als verpleegkundige (niveau 4), verzorgende IG (niveau 3), medewerker maatschappelijke zorg (niveau 3 en 4), of ben je in het bezit van een ander relevant diploma? En, heb je affiniteit in het werken met mensen met een verstandelijke beperking? Dan maken wij graag gebruik van jouw kwaliteiten.

Voldoe jij niet direct aan bovenstaande eisen maar denk jij wel een bijdrage te kunnen leveren op welke wijze dan ook, dan komen wij ook graag met je in contact. 

Waar word je ingezet?
We gaan samen met jou kijken waar je het best inzetbaar bent.

 

Functie eisen

Wat vragen wij?
Elver is vooral op zoek naar mensen die gekwalificeerde zijn om te werken met mensen met een beperking, maar ook naar mensen die hand-en-spandiensten kunnen kunnen uitvoeren. 

Inschaling

Wat bieden wij?
In overleg bieden wij een arbeidsovereenkomst of een vrijwilligersovereenkomst. Dit is afhankelijk van je inzet. 

Bijzonderheden

Wil jij je inzetten voor Elver?
Je kunt een mail sturen naar sollicitatie@elver.nl onder vermelding van 'Coronahulp'. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met op om de mogelijkheden te bespreken. 

Type Vrijwilligerswerk ivm Corona
Organisatie Elver
Locatie Elver
Postcode 7031HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Overig
Publicatiedatum 26-03-2020
Reageer voor 01-07-2020
Ingangsdatum 26-03-2020
Nummer 52336
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver