Solliciteren op ZorgSelect gaat binnenkort via E-Portfolio

We zijn bezig om alles te bundelen in één platform: E-Portfolio. Dit doen we stap voor stap om het zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hieronder zie je wat er binnenkort gaat veranderen:

Inloggen

Iedereen die nu een account heeft bij ZorgSelect krijgt automatisch een E-Portfolio account. Inloggen op ZorgSelect zal voortaan via E-portfolio lopen. Als je op 'Inloggen' klikt zal je een scherm te zien krijgen zoals hierboven afgebeeld.

Solliciteren

Net zoals het inloggen, zal het solliciteren op een interessante vacature via jouw E-portfolio account plaatsvinden. Hiermee wordt het eenvoudiger om op vacatures te solliciteren.

Profielpagina

Je profielgegevens bij ZorgSelect zullen automatisch overgezet worden naar E-portfolio. Je gegevens zullen bewaard worden en hoef je niet nogmaals in te voeren. Zodra je ingelogd bent op ZorgSelect met je E-portfolio account kan je je profiel rechtstreeks bij E-portfolio wijzigen.

Suggesties

Met E-portfolio willen we het voor jou makkelijker maken om op relevante en interessante vacatures te reageren. Via een aantal vragen en suggesties zorgt E-portfolio voor een selectie van vacatures die goed aansluiten op jouw profiel.

Push-berichten

Om jou te helpen met het solliciteren op interessante vacatures zal E-portfolio meldingen naar je telefoon sturen (alleen als je de E-portfolio app op je telefoon hebt geïnstalleerd). Als je op deze meldingen klikt krijg je meteen de vacature te zien en kun je met één druk op de knop solliciteren.

Verzonden sollicitaties

E-portfolio helpt jou door een overzicht te geven van de vacatures waar je op gesolliciteerd hebt en de sollicitaties die je nog moet bevestigen. Zo loop je nooit het risico een interessante vacature te missen!


Download de app!

Na het downloaden van de app via de App Store of Play Store kan je meteen met je ZorgSelect-account inloggen. Mocht je nog geen ZorgSelect-account hebben, dan kan je eenvoudig een nieuwe account aanmaken. Binnen de app kun je naast je gebruikelijke profiel zoals werkervaring en opleiding ook ‘rollen’ en ‘competenties’ die jij bezit aangeven. Op basis van je groeiende profiel kunnen we jou steeds betere vacatures voorstellen, gericht op jouw wensen en persoonlijkheid.

De E-portfolio app is het begin van een reeks nieuwe ontwikkelingen binnen ZorgSelect die moet leiden tot een gratis online profiel waarvan jij eigenaar. Hiermee kan je jouw studie- en werkloopbaan op één plek bewaren en managen.

Download de app om sneller en eenvoudiger jouw droombaan te vinden!