Ergotherapeut, Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

Voor het werkgebied Almelo en omstreken zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. We hebben behoefte aan initiatiefnemers, meedenkers, doordenkers en aanpakkers. Professionals die van zorgen hun vak hebben gemaakt omdat ze, net als wij, van mensen houden. Wij verlenen zorg op de Carintreggeland manier: passende zorg en individuele ondersteuning. De klant houdt de regie, jij het initiatief. Zo bieden we onze klanten op maat gemaakte hulp en ondersteuning die hij of zij verdient. De vacature is voor de duur van waarneming bij ziekte.

Onze manier van zorgen en verzorgen spreekt je aan. Je bent uit het juiste, bijzondere hout gesneden om dit echte werk aan te kunnen. Daarom zoeken we jou.

Je maakt deel uit van de vakgroep ergotherapie onderdeel van het Expertisecentrum. De vakgroep ergotherapie bestaat uit een team van enthousiaste ergotherapeuten, die intra- en extramuraal werkzaam zijn.
De werkzaamheden zijn gericht op de behandeling van de ouder wordende mens, de begeleiding van mantelzorgers en ondersteuning van professionele zorgverleners binnen de longstay, somatiek, psychogeriatrie en eerstelijns verblijfzorg en eerstelijns werkzaamheden. Daarnaast voer je voor een deel extramuraal werkzaamheden uit.

Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit, waarbij het een voorwaarde is dat je multidisciplinair denkt en werkt.

Jij bent / Jij hebt

 • Afgeronde HBO-opleiding Ergotherapie
 • Bij voorkeur DTE geschoold
 • Registratie in het basis- of kwaliteitsregister paramedici
 • Een stevige persoonlijkheid die dit werk aan kan
 • Zelfstandig, hebt humor en durft beslissingen te nemen
 • Ervaren, flexibel en positief
 • Je werkt graag samen met andere zorgprofessionals en mantelzorgers
 • Een teamspeler die goed zelfstandig kan werken
 • Je komt helder en duidelijk uit je woorden, bent creatief en lost problemen op
 • In het bezit van rijbewijs B en de beschikking over een auto
 • En je bent toe aan dit echte werk

Wij bieden

 • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
 • Uitstekende groeimogelijkheden
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 55
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 19-215
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Simone van Tongeren, telefoon 0634362569​ of Marije Kamphuis, telefoon 0634349581​.
Functie(s) Ergotherapeut
Publicatiedatum 29-07-2019
Reageer voor 30-10-2019
Nummer 47480

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland