ERGOTHERAPEUT
Liberein

Functieomschrijving

Liberein staat voor liefdevolle zorg. Hoe geef jij hier betekenis aan?

Bij Liberein streven we er naar om mensen die zorg nodig hebben het beste te bieden en een gelukkig gevoel te geven. Ons motto is: ‘Liefdevolle zorg. Basis voor geluk’. Daar gaan en staan we voor bij Liberein!

Als een van de grootste zorgaanbieders in Enschede biedt Liberein woonzorgvoorzieningen met liefdevolle zorg aan cliënten met complexe zorgvragen. Dit betreft chronische somatiek, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie en geriatrische revalidatie aan ouderen en soms (jong) volwassenen. Daarnaast bieden wij thuiszorg en eerstelijnsbehandeling.

Voor de paramedische dienst zijn wij per 1 september 2019 (of eerder indien mogelijk) op zoek naar een ervaren ergotherapeut.

Uren zijn in overleg, voor vervanging tijdens ziekte. In elk geval tot 1 januari 2020 met uitzicht op verlenging.

 

Je wordt ingezet als ergotherapeut op de PG-afdelingen en in de eerstelijn. Wij verwachten van jou zelfstandigheid en een proactieve houding.

 Als ergotherapeut binnen Liberein onderzoek, behandel, adviseer en coach je cliënten. Tot jouw werkzaamheden behoren: het opstellen en uitvoeren van een behandelplan, (tussen of eind)rapportage, overdrachten en urendeclaratie (eerstelijns ergotherapie). Samenwerken met het cliëntsysteem (verzorgenden, familie, mantelzorg) en externe instanties.

Functie eisen

Jij bent

Communicatief, zelfstandig, flexibel in uren en werkzaamheden, context based, evidence based, cliëntgecentreerd, occupation based, in het bezit van een diploma ergotherapie met een cursus DTE-screening, ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici en hebt een rijbewijs. Je hebt affiniteit en ervaring met (eerstelijns)ouderen zorg.

Inschaling

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, FWG functiegroep 55 (minimaal € 2.533,15, maximaal € 4.021,18).

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Type Vacature
Intern nummer 2019-104
Organisatie Liberein
Locatie Liberein, diverse locaties
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Inlichtingen over deze functie kunnen worden verkregen bij Laura Beernink 06-14975367 of Nienke de Haan 06-14975538 beiden ergotherapeut.
Functie(s) Ergotherapeut
Publicatiedatum 28-08-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-09-2019
Nummer 47427
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Kom werken in de dynamische wereld van de ouderenzorg Dynamisch? Zorgen voor ouderen? Jazeker! Ouderen hebben een heel leven achter de rug, met prachtige verhalen om van te leren. Hun zorgvraag is complex, waardoor jouw kennis en vaardigheden flink op de proef worden gesteld. Een verslechterde gezondheid maakt ouderen kwetsbaar. Maar hoe mooi is het dan, als jij ze kunt helpen om hun kracht te vinden. En zoveel mogelijk het leven kunt laten leiden, zoals zij dat zelf wensen. Bij Liberein krijgen bewoners en cliënten alle ruimte voor hun eigen leefstijl en zelfontplooiing. Ook ouderen moeten immers hun dromen en ambities kunnen waarmaken. Kom jij ons daarbij helpen? Wij bieden je een dynamische werkomgeving. Kom jij ons daarbij helpen? En maak je bij ons jouw dromen en ambities waar? Vitaliteit en ontwikkeling Wij bieden je een dynamische werkomgeving en hebben daarnaast jouw vitaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Wij ondersteunen je om “Fit voor jouw werk”te blijven door vele activiteiten met collega’s te organiseren zoals bijvoorbeeld workshops Mindfulness, stopen met roken, Yoga, schaatsclinics, hardlopen of Nordic Walking, maar ook stimuleren wij dat je je kunt ontwikkelen door opleidingen te volgen of leerervaringen op te doen.

Meer over Liberein