Flexmedewerkers, niveau 2 en 3
Baalderborg Groep

Ben jij net klaar met een zorgopleiding en weet je nog niet goed welke doelgroep bij je past? Ben jij nog bezig met een zorgopleiding en zit je in het 2e of 3e jaar en wil jij ontdekken waar je kwaliteiten liggen en wat je voorkeuren zijn? Ben jij iemand die meer ruimte en flexibiliteit nodig heeft, omdat andere zaken op dit moment je aandacht vragen? Of ben jij diegene die het erg leuk vindt om op verschillende locaties met verschillende doelgroepen te werken?

Past één van deze profielen bij jou, dan willen wij graag met je kennismaken.

Flexmedewerkers, niveau 2 en 3 m/v
(Assistent Ondersteuner, Ondersteuner en Verzorgende IG)

Waar ga je werken?
Afhankelijk van je profiel en interesses kom je te werken op meerdere locaties binnen één van de doelgroep van de Baalderborg Groep. Je bent inzetbaar ter vervanging van medewerkers die verlof hebben of ziek zijn, daarnaast zijn er cliënt specifieke zorgvragen waarvoor je ingezet kunt worden.

Wat ga je doen?
Met een flexibel contract werk je op verschillende locaties binnen wonen en dagbesteding met verschillende doelgroepen, variërend van laag tot hoog niveau en van zorg tot het bieden van structuur. De werkzaamheden zijn erg afwisselend, waardoor geen dag hetzelfde is. Afhankelijk van je achtergrond en opleidingsniveau, ga je aan de slag als Assistent Ondersteuner (FWG 25), Ondersteuner (FWG 35) of Verzorgende IG (FWG 40).

Wat breng je mee?

  • Je hebt een relevante zorgopleiding op niveau 2 of 3 (bijna) afgerond.
  • Je hebt bij voorkeur een BHV-diploma (of bent bereid dit te halen) en kennis van hygiënevoorschriften.
  • Je bent flexibel in de omgang en hebt geen moeite met onregelmatige diensten.
  • Je werkt graag in een team maar kunt ook uitstekend zelfstandig werken.
  • Je bent initiatiefrijk, staat stevig in je schoenen en hebt goede sociale vaardigheden.
  • Je bent zelfredzaam en hebt een groot aanpassingsvermogen.
  • Je bent nieuwsgierig en wil jezelf blijven ontwikkelen. 

Je salaris is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring en valt binnen de CAO Gehandicaptenzorg.

Wat hebben wij je te bieden?
Wij bieden je een dienstverband voor in eerste instantie voor 12 maanden. 
Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden en een inspirerende werkomgeving binnen een leuk en zelfstandig team.
Je krijgt ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional. Er zijn diverse interne cursussen mogelijk via ons opleidingscentrum De WerkWijzer.
Wij werken met een digitaal plansysteem waarbij je je altijd en overal kunt inschrijven voor diensten en inzage hebt in je werkrooster.

Hebben wij je interesse gewekt?
Reageren op de vacature is mogelijk via ZorgSelect. Vermeld in je motivatiebrief voor welke doelgroep en niveau je interesse naar uit gaat (Gehandicaptenzorg: EMB, Kinderen, Jong volwassenen, Volwassenen of Ouder wordende cliënten. Ouderenzorg: PG of Somatiek).  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je eerst nog meer weten over het werken bij de Baalderborg Groep of welke mogelijkheden er zijn? Je kunt contact opnemen met Astrid Blik of Marinka Jansen. Je kunt hen bereiken op 0523-287263 of 264. Een mail sturen is ook mogelijk: flexbureau@baalderborggroep.nl.

VOG
De Baalderborg Groep is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, diverse locaties
Postcode 7772MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Astrid Blik of Marinka Jansen. Je kunt hen bereiken op 0523-287263 of 0528-287264
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Verzorgende IG
Publicatiedatum 06-07-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-09-2020
Nummer 53698
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep