Forensisch GZ psycholoog
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Wil jij een uitdagende functie met veel afwisseling in een dynamische omgeving, waarin je samen werkt in een multidisciplinair team?

Piet Roordakliniek

De Piet Roordakliniek bestaat uit twee locaties. Locatie Zutphen biedt een gesloten en besloten setting. Locatie Apeldoorn biedt een open setting. In Zutphen wordt diagnostiek verricht, er wordt gewerkt aan motivatie en de behandeling wordt opgestart. In Apeldoorn vindt vervolgbehandeling plaats en wordt er verder gewerkt aan resocialisatie. De totale behandelduur is gemiddeld 1 jaar.

Meer informatie over de locatie vind je hier

Tactus zoekt per direct:

Forensisch GZ-psycholoog | Zutphen

(36 uur per week)

Als Forensisch GZ psycholoog:

 • werk je nauw samen met het multidisciplinaire team. Het multidisciplinaire team bestaat uit een sociotherapeutisch team, GZ psycholoog, basispsycholoog, klinisch psycholoog, psychiater en diverse andere behandeldisciplines (zoals maatschappelijk werk, verslavingsarts en vaktherapie).
 • je bent verbonden aan een cluster (bestaande uit twee afdelingen) en vervul je de rol van regiebehandelaar. In samenwerkingen met een basispsycholoog geeft je vorm aan de behandelinhoud op de afdelingen. Hierbij geef je inhoudelijke sturing aan het team en werkbegeleiding aan de basispsycholoog.
 • je houdt je onder andere bezig met het uitzetten van de behandellijnen, het geven van zowel individuele behandelingen als groepstherapie en het uitvoeren en superviseren diagnostiek. Schematherapie (zowel in groep als individueel) en EMDR vormen een belangrijk onderdeel van het behandelaanbod en het heeft dan ook de voorkeur als je hiertoe de benodigde opleidingen in huis hebt.

De Piet Roordakliniek biedt veel vrijheid in werken, Er is sprake is van een ‘bottom up’ cultuur waardoor er veel ruimte is voor eigen inbreng en nieuwe ideeën rondom o.a. behandelbeleid.

Dit neem je mee

 • BIG-registratie als GZ-psycholoog, met een aantal jaren werkervaring.
 • aantoonbare affiniteit met de doelgroep en met cognitief-gedragstherapeutische behandeling.

En ben jij:

 • in staat om op een empathische en gelijkwaardige wijze contact te maken met onze doelgroep, maar ook te begrenzen waar dat nodig is
 • iemand bij wie betrouwbaarheid, authenticiteit en gelijkwaardigheid belangrijke kernwaarden zijn in je manier van werken
 • actief in het aanpakken en zoeken naar een oplossing voor problemen en kun je daarbij de verbinding aangaan met collega’s, sturen waar nodig is en op tijd vragen om ondersteuning?
 • op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is en je regelmatig, gewenst of ongewenst, wordt meegezogen in de ‘waan van dag’
 • Je wilt graag werken in een multidisciplinair team van behandelaren waarin nuchterheid, onderlinge betrokkenheid en humor de boventoon voeren

Dit bieden wij

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de cao GGZ De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 65. Het maximale, bruto salaris bedraagt € 5.280,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Naast een goed salaris, kun je rekenen op:

 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • Korting op bijvoorbeeld sporten bij je sportschool, een nieuwe fiets, telefoon of bon van bol.com.
 • Een digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je hier

Ben jij onze nieuwe collega?

Dat zouden we leuk vinden! Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Even goed om te weten:

Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uit maken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

We proberen de vacature zelf in te vullen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 2019-220
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Zutphen, locatie Verlengde Ooyerhoekseweg - Piet Roordakliniek
Postcode 7207BJ
Stad Zutphen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Moniek van Koot, manager, telefoonnummer 06-53615323
Functie(s) Psycholoog klinisch
Publicatiedatum 14-02-2020
Ingangsdatum 1 december 2019
Reageer voor 31-12-2020
Nummer 49005
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg