Fysiotherapeut
Sensire

Werk jij volgens het motto ‘leven is bewegen’. Wil jij mensen ondersteunen en begeleiden bij hun hulpvraag op het gebied van bewegen. Vind jij het leuk de cliënt vertrouwen te geven en samen met de cliënt te gaan voor het behalen van de gestelde doelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Door aandoening of door hoge leeftijd kunnen mensen moeite krijgen met bewegen. Sensire blijft in het zorgproces continu kijken naar de best mogelijke behandelwijze voor het beantwoorden van de hulpvraag van de cliënt. Als fysiotherapeut speel jij hierin een belangrijke rol. Sensire heeft een team fysiotherapeuten, die werkzaam zijn op diverse plaatsen in de regio Oost-Gelderland. De doelgroep bestaat uit ouderen waarbij sprake is van diverse (complexe) problematiek. De fysiotherapeut werkt binnen een resultaat verantwoordelijke vakgroep.

Een greep uit de werkzaamheden

Als Fysiotherapeut ben je - binnen de gegeven richtlijnen en bevoegdheden -verantwoordelijk voor de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorgverlening. Het gaat hierbij om voorkomen, verminderen, verbeteren van ziekten en gevarieerde stoornissen van het bewegingsapparaat, bij ouderen, binnen de kaders van verpleeghuiszorg en in de eerste lijn. Je begeleidt en adviseert mantelzorgers en andere disciplines met betrekking tot de zorgverlening aan de cliënt en rapporteert aan verwijzers. Je draagt zorg voor een goede dossiervorming (ECD en Intramed). Je bent medeverantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de vakgroep, zowel in organisatorische als vakinhoudelijke zin.

Wie ben jij


Je bent een enthousiaste collega die weet wat er nodig is om verantwoord en gezond te kunnen bewegen. Je bent een flexibel persoon die zich makkelijk binnen de verschillende locaties kan verplaatsen.
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding fysiotherapie, bij voorkeur gespecialiseerd in geriatriefysiotherapie;
  • Je voldoet aan de eisen van de wet BIG, aan de eisen van het kwaliteitsregister fysiotherapie en je bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied door relevante bij-en nascholingen met name gericht op de fysiotherapie binnen de ouderenzorg;
  • Ervaring in het werken binnen de ouderenzorg en eerste lijn is gewenst;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je kunt goed prioriteiten stellen;
  • Je beschikt over doorzettings- en improvisatievermogen en je hebt een flexibele instelling;
  • Je bent zowel binnen de eerste lijn, PG, Somatiek als Revalidatie inzetbaar;
  • Je bezit goede sociale vaardigheden, zoals tact, geduld, overredingskracht en doortastendheid en je kunt goed luisteren naar de cliënt om daar de behandeling op af te stemmen;
  • Daarnaast ben je communicatief vaardig in woord en geschrift;
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en beschikt over een auto.
Raak jij enthousiast van het profiel dat wij hebben geschetst dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Kunnen wij jou bieden wat jij zoekt?


Werken bij Sensire biedt veel variatie. Je krijgt ruimte en tijd om de kwaliteit van zorg- en dienstverlening neer te zetten en je verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op een afwisselende, zelfstandige functie met veel sociale contacten en een prettig werksfeer.

Het betreft in eerste instantie een vacature voor alle waarnemingen binnen de vakgroep. Je krijgt bij aanvang een 0- uren contract voor de duur van 1 jaar. De functie is ingedeeld in de functiegroep FWG 55 (€ 2533,- tot € 4021,- o.b.v. 36 uur, exclusief 8% vakantiegeld en 7,4% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT).

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Anne Rikken, Fysiotherapeut, op telefoonnummer 06-10664577 of per mail a.rikken@sensire.nl. Of met Géke van den Bovenkamp, Fysiotherapeut, op telefoonnummer 06-53184078 of per mail g.bovenkamp@sensire.nl.

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 1276
Organisatie Sensire
Locatie Sensire specialistische zorg
Postcode 0000AA
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Kimberly Kortschot, k.kortschot@sensire.nl, 0613904589
Functie(s) Fysiotherapeut
Publicatiedatum 09-09-2019
Reageer voor 31-12-2019
Ingangsdatum 14-09-2018
Nummer 48144

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire