Ga jij met ons de uitdaging aan?
ZorgAccent

Functieomschrijving

Het zal jou niet ontgaan zijn dat het Corona-virus (COVID-19) een extra belasting voor de gezondheidszorg betekent. Ook ZorgAccent heeft daarmee te maken.  

 

Gelukkig lukt het ons op dit moment nog om de bewoners en cliënten goede zorg te geven dankzij de inzet van vele (zorg)medewerkers. Deze situatie kan echter zomaar veranderen. 

Functie eisen

Heb jij een diploma en relevante ervaring in de zorg, ben je bekend met ADL en tiltechnieken en weet je van aanpakken? Dan kunnen wij jouw hulp gedurende de corona-crisis goed gebruiken.  

Zou jij ons, en de ouderen, uit de nood willen helpen? Op welke plek je wordt ingezet en het soort werk wordt uiteraard met jou afgestemd.  

Inschaling

CAO-VVT

Bijzonderheden

Je kunt je aanmelden via g.benus@zorgaccent.nl 

 

Kunnen we op jouw hulp rekenen? 

 

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Gerlinde Benus g. benus@zorgaccent.nl
Functie(s) Helpende niveau 2
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 5
Verpleegkundige niveau 6
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 07-04-2020
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-07-2020
Nummer 52484
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent