Gastheren en/of gastvrouwen
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar mensen die beschikbaar zijn ter ondersteuning van de zorgteams in de regio Oost Gelre– locatie De Molenberg - woonzorgcentrum

 

JIJ bent als gastheer/vrouw samen met het zorg team verantwoordelijk voor het welzijn van cliënten van de afdeling. Je zorgt voor ondersteuning aan cliënten waarin zij rust, veiligheid en gezelligheid ervaren. Je zorgt dat deze ondersteuning aansluit bij de behoeften van de cliënten en je hebt contact met de medewerkers zorgverlening voor de afstemming van de ondersteuning. Je werkzaamheden variëren van verzorgen van maaltijden, lichte schoonmaakwerkzaamheden, welzijn activiteiten en andere vormen van aandacht die de cliënten wensen. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een veilige en geborgen omgeving. Je ontvangt leiding van de regiomanager.

Functie eisen

Wij vragen van jou een warm hart. Je bent enthousiast, gastvrij en gedreven. Je wilt graag wat betekenen voor ouderen. De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk. Je hebt enige ervaring of affiniteit in welzijn en zorg.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Bezit jij bovenstaande kwaliteiten en ben jij je aan het oriënteren om te gaan werken in de zorg, dan is dit je kans ! Wij bieden je een contract van 16-20 uur per week. Je krijgt een tijdelijk contract voor een jaar. Afhankelijk van de doorontwikkeling van de functie kan dit omgezet worden in een aanstelling voor onbepaalde tijd. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Je wordt ingeschaald in FWG 15 van de CAO VVT.

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Peter Stevens, regiomanager, bereikbaar via 0544-474100.

 

Interesse

Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor maandag 16 september 2019  a.s. via onderstaande sollicitatiebutton.

 

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 353
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie De Molenberg
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 30-08-2019
Reageer voor 16-09-2019
Ingangsdatum 30-08-2019
Nummer 47974

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)