Gespecialiseerd verpleegkundige diabeteszorg
Markenheem

Functieomschrijving

Markenheem is op zoek naar een gespecialiseerd verpleegkundige diabeteszorg (32 uur waarvan 16 uur voor het aandachtsgebied).

Kern van de functie

Je werkt als verpleegkundige in een team op één van onze locaties. Daarnaast draag je als gespecialiseerd verpleegkundige bij aan kennisontwikkeling binnen Markenheem op het betreffende specialisme en je bent verantwoordelijkj voor het verzorgen, verplegen en begeleiden op het betreffende specialisme zoals beschreven in het zorgplan in nauwe samenwerking met betrokken medewerkers.

Voor de gespecialiseerde verpleegkundige diabeteszorg zijn de volgende resultaatgebieden van toepassing.

Resultaatgebieden Verpleging & Verzorging

  • Verleent verpleegkundige zorg aan cliënten vanuit het specifieke aandachtsgebied.
  • Verleent geprotocolleerde medisch zorg in opdracht van de arts
  • Ziet er op toe dat wordt opgetreden bij knelpunten en bijzonderheden in het zorgproces, zodat de cliËnt de zorg ontvangt die hij of zij nodig heeft.

Resultaatgebieden Begeleiding

  • Voorziet collega's van informatie, scholing en advies vanuit het specifieke aandachtsgebied.
  • Coached en begeleidt (intervisie)verpleegkundigen/ Verzorgenden/ aandachtsvelders en bewaakt de kwaliteit van verpleegkundige en medische zorg vanuit het specifieke aandachtsgebied.

Resultaatgebieden informatie overdracht

  • Stelt op basis van een indicatie het verpleegkundig deel, met betrekking tot het specifieke aandachtsgebied, van het zorgplan op en coördineert en bewaakt de zorgverlening in nauwe samenwerking met verzorgenden/verpleegkundigen.

Binnen Markenheem werken we vanuit het gedachtegoed positieve gezondheid. Je bent bekend met en onderschrijft dit gedachtegoed. In je zorgverlening zet je de cliënt centraal om samen in de laatste fase van het leven meer kleur te kunnen geven.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Diabetesverpleegkundige. Je bent in staat om zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren. Je hebt affiniteit met de doelgroep. Je kunt kritisch naar jezelf en de organisatie kijken waarbij je knelpunten signaleert en met oplossingen komt. Daarbij verwachten wij dat je stressbestendig bent en flexibel, maar daarnaast ook gastvrij. Je bent vriendelijk, tactvol en geduldig met onze cliënten. Je beschikt over een groot incasseringsvermogen. Je gaat integer om met vertrouwelijke gegevens van onze cliënten. Je kunt goed communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.

Inschaling

Salariëring conform CAO VVT, schaal 45. Wij bieden een contract voor 32 uur per week voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Bijzonderheden

Informatie en sollicitatie

Heb je interesse? Solliciteer dan voor 16 september 2019. De sollicitatiegesprekken worden gepland op maandagmiddag 23 september 2019. Wil je meer weten over deze functie? Neem telefonisch contact op met Daniëlle Janssen, 0314-376010 of app met HRM op 06-12903900.

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem, alle locaties
Postcode 7001 CR
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Daniëlle Janssen
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 30-08-2019
Reageer voor 30-09-2019
Ingangsdatum 01-10-2019
Nummer 47991
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Markenheem, voor zorg dichtbij De stichting Markenheem levert ouderenzorg in een vijftal locale gemeenschappen, te weten Schavenweide en Croonemate in Doetinchem, De Bleijke in Hengelo(GLD), Hyndendael in Hummelo en De Zonnekamp in Zelhem. Wij bieden in onze locaties zorg aan ruim 300 bewoners. Dit doen wij met circa 650 medewerkers en 500 vrijwilligers. Wij zijn een klantgerichte organisatie, waarbij de belangen van onze cliënt een belangrijke rol spelen. Wij zijn ons bewust van het spanningsveld tussen de wensen van onze cliënt, onze medewerkers en de te bieden faciliteiten. Wij zien het als onze uitdaging binnen deze context professionele zorg te verlenen.

Meer over Markenheem