GZ-Psycholoog / Orthopedagoog in Doetinchem
Zorggroep Achterhoek B.V.

Functieomschrijving

Wie wij zoeken

Als GZ-psycholoog bij Zorggroep Achterhoek ben je de vraagbaak voor onze medewerkers waardoor vanuit jouw expertise de zorg geoptimaliseerd wordt voor onze cliënten. De doelgroep bestaat uit cliënten tussen de 18 en ca. 55 jaar met een licht verstandelijke beperking en/of psychische en psychiatrische problematiek. De cliënten leven in één van onze 24-uurs locaties of zelfstandig met ambulante begeleiding.

Binnen de functie geef je vanuit de helikopterview gevraagd en ongevraagd deskundig advies over de bejegening en begeleiding van cliënten aan de pedagogisch medewerkers. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen en teamvergaderingen en hebt hierbij een belangrijk adviserende rol. In sommige gevallen voer je kortdurende gesprekken met cliënten en/of verricht je psychodiagnostisch onderzoek. Daarnaast begeleid je intervisie en casuïstiekbespreking. Tevens geef je deskundigheidsbevordering aan de pedagogisch medewerkers.

Functie eisen

Wat je kan

 • Je bent assertief;
 • Je bent iemand die zelfstandig en solistisch kan werken;
 • Je hebt duidelijke affiniteit met complexe problematiek;
 • Je hebt een enthousiaste en ondernemende houding;
 • Je bent gewend om met weinig kaders te werken en ziet hierin mogelijkheden;
 • Je bent goed in het stellen van prioriteiten en kan snel schakelen.

Wat je nodig hebt

 • Afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie;
 • BIG-registratie als GZ psycholoog;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van MS Office;
 • Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is verplicht;
 • In het kader van de Wet WKKGZ behoort een arbeidsverleden check tot de procedure.

Inschaling

Voor deze functie word je ingeschaald conform CAO Sociaal Werk en afhankelijk van opleiding en werkervaring in schaal 10 of 11.

Bijzonderheden

Wat wij bieden

Zorggroep Achterhoek is een organisatie die zorg biedt aan mensen met een complexe zorgvraag in Oost-Nederland. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen zich kan ontwikkelen. Als maatschappij, als organisatie en als mens. Er is binnen onze organisatie veel ruimte voor ontwikkeling en opleiding. Door onze platte organisatiestructuur kan er met veel daadkracht gewerkt worden binnen alle functies.  We willen onze medewerkers en cliënten graag zoveel mogelijk inspraak geven over de zorg die Zorggroep Achterhoek biedt. Er bestaat een laagdrempelig karakter en we laten de  cliëntenraad en de personeelsvertegenwoordiging meepraten met het bestuur.  We leveren maatwerk en kijken naar de mogelijkheden van iedereen, met oog voor de toekomst.

Altijd in beweging

Als jonge organisatie is Zorggroep Achterhoek altijd in beweging. We denken mee met een ieder. Dit betekent dat we onze medewerkers de ruimte geven om mee te denken, te plannen en aan ontwikkeling te werken. Met ons vitaliteitsbeleid hechten we waarde aan gezonde voorzieningen op onze locaties. Daarbij stimuleren we beweging en faciliteren daarom voor onze medewerkers diverse sport mogelijkheden op ons hoofdkantoor en binnen de regio. Als organisatie zijn we erg flexibel en is er veel mogelijk om een goede balans tussen  werk en privé te kunnen waarborgen.

Type Vacature
Intern nummer 20200311
Organisatie Zorggroep Achterhoek B.V.
Locatie Zorggroep Achterhoek B.V.
Postcode 7006RH
Stad Doetinchem
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO CAO Sociaal Werk
Informatie verkrijgen bij Esmee Gosselink
Functie(s) Orthopedagoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 12-03-2020
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-08-2020
Nummer 52039
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Achterhoek B.V.

Wie is Zorggroep Achterhoek?

Zorggroep Achterhoek is een zorginstelling in Oost-Nederland voor jong volwassenen en volwassenen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische of psychosociale problematiek. Ons doel is de zelfredzaamheid vergroten voor mensen in onze maatschappij door mensgerichte en professionele zorg. Deze zorg vergt maatwerk. Wij kijken hierbij naar mogelijkheden en verantwoordelijkheden van mensen. Daarbij betrekken we alle levensdomeinen zoals wonen, leren/werken, dagbesteding en sociale contacten.

Meer over Zorggroep Achterhoek B.V.